June 30, 2015

Diary Ramadhan 2015@ Hari Ke-13

Diary berpuasa 30/6/2015
Tarikh ini juga hari kelahiran jantung hati kami sekeluarga
Hari ini berbuka puasa di luar sempena birthday papa

Kami berbuka puasa di Nyonya Valley Restaurant, Cyberview Garden, Cyberjaya.
Restoran ni sangat privacy, tak ramai orang serta selesa
Papa dan mama lebih suka tempat yang macam ni sebab selesa
Allysha pulak dia lebih suka suasana yang ramai orang, berebut-berebut makanan meriah katanya
Jarak dengan rumah agak dekat jugak, so ngam-ngam sampai untuk terus berbuka puasa.
Reservation sehari sebelum tu juga.

Cyberview Garden, Cyberjaya

barisan makanan berat nasi, lauk pauk, spagetti, soto, bubur segala bubur, dan lain-lain

dim sum, sate, keow teow juga dekat luar

stall untuk cendol, aiskrim, jus orange & lime, air panas semua dekat luar


nasi goreng udang mama punya

ali iqbal dan balqish makan keow teow kerang

 minum air longan teringat zaman menyusukan mereka
air nilah yg diminum setiap hari untuk membanyakkan air susu


peberet balqish berulang-ulang kali ambik








selepas solat terawih kita sambung makan kek pulak

 Happy birthday papa, semoga panjang umur dimurahkan rezki dan diberikan kesihatan yang baik...amin
we lovesssssss you!
mama-icha-ali &aqish



7 comments:

paridah said...

happy birthday untuk hubby amiiza...moga sentiasa menjadi suami mithali yg membhgiakan famili tercinta...amiin.

εïзmummyHazaεïз said...

Haza xpernah ke cyberjaya.. Bestnye...
Tengok Balqis pandai pakai chopstick... Happy birthday buat husband kak mieja..

tiga lalat said...

salam ramadhan, hee sonoknya berbuka puasa besama2 famili ;p

insan marhaen said...

Saya belum pernah dan teringin makan dim sum.

Saya memang suka makan ala ala Cina berbanding ala ala mamak...

Sue Bee said...

Banyak pilihan menu..hidangan semua nampak sangat sedap

aizamia3 said...

seronok tengok anak2 gembira.. ;)
selamat hari lahir buat ur hb.
Moga sentiasa sihat dalam menjalani rutin harian.

Iela Fazielah said...

menarik ni....leh dtg....suka mkn dimsum