November 21, 2014

Santai Jumaat @ Aktiviti di pejabat

ulasan pendek untuk petang ini
aktiviti petang di pejabat untuk 'take a break' Fitness Fun with Coach Cem
setiap bulan akan ada satu department yang akan mengendalikan 'take a break' bagi kakitangan yang berminat untuk turut serta dalam acara sukan yang simple.


kali ini kita follow Coach Cem untuk ativiti seperti di atas...yeahhh...
 
 Coach Cem sedang memberi ucapan dan seterusnya arahan apa yang perlu kami buat.

kami....kami....:)
suka saja kan kalau dapat berselfian....:) saya bertudung merah pink....bercekak pingang
tak cukup dua orang lagi (belum sampai) ...satu kumpulan mesti ada 10 orang

T-shirt oren organiser...

Group kami: cheer dari kami
Aktiviti bermula..

permainan omar dan osman....sapa jadi osman kena rampas tangan omar...begitu sebaliknya...

tengah dengar coach cem bagi arahan untuk permainan seterusnya...

ada juga hadiah untuk kumpulan kami 'best cheer'

possing dengan Coach Cem sebelum majlis bersurai...


12 comments:

Mama Myja said...

wah bestnyer xcersise kat opis bersama kengkawan.

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnye.. Cuba nurse pon ade aktiviti cenggini.. Hihihi

Comelnye kak mieja.. Kasi resepi nak kurus k.mieja plsss

TukangKebun said...

Menariknya seronok join tengok dalam dunia cyber

Ibu Fahim said...

Lamanya akak tak bersenam.
Lihat banyak foto2 tu teruja pula...:-)

Jari Manis said...

thanks follow blog sis JM n i'm follow back :-)

Kathy R'bain said...

Wah..seronok kathy tengok..

Najib Ariyan said...

kena buat tetiap minggu ni baru ramping betul...

LYAfrina said...

Best ada xtvt camni

Zaitun said...

Badan sihat minda pun cerdas.

SSulieana said...

memang energetik semuanya...mesti best kan...k.mieja sorok perut kat mana...hehehe

CikLily Putih said...

wah kemain lagi bersenam ek.. tak per2 bagus tuh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

bestnya...lepas nie semua lebih kurus nak menawan..