November 19, 2014

Menyiapkan cenderhati@ Majlis Perpisahan


sempena majlis perpisahan tahun 6 - allysha
pada 20-12-2014, esok
malam tadi baru sibuk nak menyiapkan hadiah untuk guru-guru
juga untuk rakan-rakan sekelasnya

majlis perpisahan balqish hari jumaat
masih ada masa lagi
next year dah tak jumpa kawan-kawan & cikgu-cikgu
so, ada sedikit jajan untuk anak-anak kecik tu juga

majlis perpisahan ali iqbal pada hari ini
tak ada plan untuknya
tapi ali kata, dia nak jugak....oklah....kita bagi sama rata....bg cenderhati untuk cikgu sahaja.


 dalam plastik pos laju tu yassin, order bulan lepas....
sejadah dan mini yassin untuk guru-guru allysha dan rakan-rakan sekelas allysha juga.
3 tabung comel ni untuk non muslim (kawan sekelas allysha)
label dan surah yassin untuk guru-guru dan rakan-rakan allysha
Label untuk si kecik Balqish....untuk lekatkan dekat goodies bag
 goodies bag untuk kawan-kawan balqish - color putih
jajan untuk si kecik + surah yassin untuk kawan-kawan balqish
beli crunch wafer dapat free mug....cantikkan....
ali punya dah siap....label hitam putih sahaja, jimat ink mama......rugi nak print color......


ok, sambung lagi malam ni.....
masih bussy tak sebab sgt nak bw......

14 comments:

nurbijen said...

Kat sini jenis beri coklat jer...
Ada juga yg beri bunga...
Saya suruh budak2 beli hadiah kat cikgu pun mereka tak nak.... Pelik katanya sbb orang lain tak buat.... hahha, jimat pound ummi :)

suka suka said...

Assalam Amiizaa.. nak jadi clasmate anak2 juga la.. boleh dpt cenderahati :)... rajin betul mama Amiiza ni!

anajingga said...

Rajinnya Mieja layan anak2... :)

Najib Ariyan said...

nice nya perpisahan ada majlis... dulu skolah ke apa, belum sempat cikgu ucap apa2 murid2 dah berderai balik rumah... cuti kan...

Kakcik Nur said...

Sekarang ni sekolah rendah dan tadika pun dah kena bagi gift tanda kenangan... :)

irra yyan said...

Anda di tag DI SINI. Jom terjah ^_*

❤Kamsiah❤ said...

mug crunh tu sangat cantik..ceria ja kalernya..sayangnya akak beli 2 pek hari tu..lupa nak amik..

Zaitun said...

Banyaknya hadiah untuk cikgu dan kawan2.
Sebagai ibubapa sedikit hadiah disediakan untuk menghargai guru2 yang berbakti pada anak2.

Sofu Hashim said...

Kak Mieja silap tarikh tu...:)
20/12 lambat lagi 20/11 kot
Tahniah buat anakanda sudah tamat sek rendah :)

Cik Iman said...

pergh nak bagi kat semua cikgu kat sekolah ke? Banyak tu

LYAfrina said...

menariknya bg sejadah..xpernah terfikir selama ni.. lps ni bolh buat camni jugak

Fiza Rahman said...

Rajinnya kak. Untung kawan² kelas ☺

mama 3farhanah said...

Meriahnya hadiah.

hainom OKje said...

Cikgu ngan kengkawan anak mesti happy dapat goodies. OKje pun suka gak simpan yaasin mini tu senang nak bawak kemana mana...