November 1, 2014

BATA @ Kasut Sekolah

Kepada Ibu Bapa yg dalam membuat Persiapan peralatan sekolah tahun 2015 untuk anak-anak.

BATA ada buat clearance sale utk semua kasut termasuk kasut sekolah. Agak murah kasut sekolah kalau dicompare dgn harga biasa, bolehlah beli lebih dari sepasang, spare utk stok hari hujan.

AEON equine park, seri kembangan. Yang berdekatan blh datang sini.


17 comments:

Mia Liana said...

wahhhh... sales ni...

- Mia Liana -

norliza romizi said...

tq kak wish.

hari ni pergi the curve ada sales jugak. seluar jeans diesel rm 15 hehehehe.

nurbijen said...

wah, murah tu... boleh buat stok utk tahun depan...

εïзmummyHazaεïз said...

Nak tanye cik abang rajin ke dia nak bwk bininye ni ke sana.. Hhhee nak pi sendiri tak pandai la k.mieja area sana

LYAfrina said...

jenama legend ni..
zaman sekolah dulu kasut bata la pilihan hati

TukangKebun said...

Kena buat stock ni.

dilazfamily said...

jimat kalau dapat pergi..tapi jauh la emmm

sud@is said...

Pesta dikedai bata, untuk kembali kesekolah, awalnya bata buat sales...

Kakzakie said...

Bagus ni kalau ada dekat tempat kakak juga sebab boleh beli dulu utk kasut sekolah anak...

Untunglah mereka yg tinggal di situ.

Zaitun said...

Kak zai dah tak ada anak sekolah. Kalau dulu brand inilah yang selalu digunakan.

Sajirah Azlan said...

kak mieja..dah buat preparation sek anak thn depan ke? bagus buat awal2..

Daddy Ziyyad said...

TQ bagi info..
Anak saya pun Insya Allah bakal masuk darjah 1 tahun depan :)

hainom OKje said...

Alahai ....dah habislah ni dah 3 hb.....semalam baru gi sana tgk PIL.....

Myra Jay said...

Woowww! lebih jimat ni...

sumysya said...

salam jengah...alah ruginya...baru jupe blog ni hr ni & cite sale kasut bata...thn depan ank tahun 1...jemput singgah my blog

mama 3farhanah said...

Jauhnya nak pergi shopping sana.
Memang murah sangat dah tu, lagipun kasut jenama Bata ni memang tahan.

shalimar yusof said...

aiii..wlupon lmbt lg Zaryth nk sek...tp ibu dh bdebor2 ...nk beli kasut sek laa..barg sekolah laa