March 5, 2017

Yang ke-16 Tahun@ 2001 amiizaa

Alhamdullilah melangkah ke usia perkahwinan yang ke- 16 tahun
selepas habis upucara hari kecemerlangan SKCJ
kami terus lunch dekat Steamboat, Empire

 2001 - 2017
mari kita makan aiskrim :)
gigih ambik gambar shell ni...simbolik!
sessi luah perasaaan...kuang kuang kuang
syukur alhamdullilah, anak-anak dah besar
dah tak der perangai baby, menangani perangai kanak-kanak tua pulak
dengan anak yang sulung...mesti dia nak menyelit....kononnya anak pertama...
hihihihi jangan mare allysha:)
 inilah matahati mama & papa

aqish & ali iqbal

 ok dah kenyang, mari kita pulang
berdua



6 comments:

paridah said...

HAPPY ANNIVERSARY MIEZA MOGA KEKAL BHGIA SELAMANYA

I am LZ said...

Salam kenal amiizaa,
Rasanya belum terlambat untuk LZ mengucapkan Happy Anniversary..
Didoakan semoga rumahtangga yang dibina berkekalan dan bahagia selalu..
By the way, LZ suka steamboat tapi belum pernah ke sini. May be next visit..

Kakcik Nur said...

Semoga terus berbahagia bersama hingga ke syurga. InsyaAllah

Aamiin

makchaq said...

Salam singgah..

Happy anibeseri... semoga kekal bahagia hingga ke syurga..

Makchaq dah lebih 30 tahun... tapi sekali pun tak pernah sambut..memang pesen tu dari dulu..

LYAfrina said...

Alhamdulillah..
Akak pom still maintain n cantik sgt!

Happy anniversary buat akak n husb.. Smoga ikatan ni akn trs kekal selamanya hingga ke Jannah.. Smoga bercinta hingga k Jannah.

adianiez AIDA said...

moga bahagia ceria hingga ke jannah ekk :)