March 26, 2015

Mac 2015@ Marathon 10km - Possible Run 2015

Hari Ahad 22/3/2015
Aktiviti bulanan kami menyertai marathon 10km di Padang Merbok, Kuala Lumpur
Anjuran dari Kelab Sukan Generasi Kejayaan Ria

Larian untuk kali ini tak ada cip dekat bib
so tak boleh nak detect berapa kelajuan kami berlari dan
mereka juga tidak mencatatkan masa seperti penyertaan larian kami yg sebelum ini
bermula pada 7.30 pagi dan dapat menghabiskan pada 8.56 pagi
Larian kali ini sebagai training sahaja bagi kami
kalau ada cip di bib tu memang harus kami pulun untuk mendapatkan masa yg terbaik

 menuju ke Padang Merbok, Kuala Lumpur

 para peserta yg menuju ke garisan untuk pelepasan

larian nak bermula

lagi 1km nak sampai...
yes, dah sampai...penandaan bib oleh Penganjur menandakan kami sudah sampai di garisan penamat 
oleh Penganjur & terus dapat medal...

wajib berpossing dulus sebelum mencari air  :)
t-shirt kami biru dan hijau muda...

kali ini atlit veteren yg menyampaikan hadiah utk 10 org yg sampai awal, dalam beberapa kategori (warga emas, separa & muda)
kami berpeluang bergambar dengan Syila & Zaki
dengan Syila
dengan Pak Ki (Zaki)
Medal: Possible Run 2015

4 comments:

Amanda Suria said...

Wah...bestnya kalau dpt buat aktiviti macam ni...ke arah kehidupan yang sihat...SA x leh rasanya...sbb SA kena belajar berlari semula..

Aretikz said...

Bab2 berlari ni.. selalunya memang saya fail. huhu..

paridah said...

SALAM JUMAAT RAJIN AMIIZA BERMARATHON YA..HOBI YG BAIK.

Myra Jay said...

Best join marathon camni, aktiviti sihat untuk badan :)