March 31, 2015

Data Blog hilang@ Tolong Saya Bantu Saya :(

masyaallah....sekelip mata semua data-data dalam blog hilang
blog-blog lain juga hilang
yg tinggal hanya blog ini

rakan-rakan blogger boleh tolong bantu tak?
macamana nak dapatkan semua data yg hilang tu kembali semula
semua draft ...semua apa yang tersimpan sepanjang berblog hilang
dari tahun 2008 hingga skrg....

cerita2 followers juga hilang :(

tengah clearkan email-email yg ada
tak perasan saya dah tertukar email yahoo kpd gmail :(

macamana nak tukar semula ke yahoo?

sedihhhhhhh sangat :(

mohon komen, kalau dapat membantu
terima kasih tak terhingga di atas pertolongan anda semua


hati yg tengah bersedih:(
AMIIZAA2001

9 comments:

suhailah hamid said...

Innalillah... sue x tahu caranya.

Smg dapat balik data2 yg telah hilang.

Nieza Ishak said...

aku punya pun rasanya banyak yg hilang. Bila google tak jumpa.. huhuhu

Kakzakie said...

Allah... sedihnya. Sayangnya kakak tak dapat membantu Mieza. Harap adalah kawan-kawan yg dpt membantu.

iryanty ahamad said...

:-(( kesiannya...sabar yer
miza...maaf yan tak tahu caranya...

@na said...

siaaannyerrr miza...In Shaa Allah nanti ada yang membantu tu..

paridah said...

KAK PUN ADA DATA YG HILANG..HRPNYA AKN KEMALI SEMULA XRETI NK BUAT APA.

Zaitun said...

In shaa Allah tentu ada penyelesaian. Kak zai tak reti nak buat.

fazian batrisyia said...

tak tau jugak. harap ada yg sudi membantu. sy ikut blog akak dr 2008..terutama kisah susu ibu. sy bersemangat dr akak lah. buat stok byk2 mcm akak...

Myra Jay said...

Cer google cara tukar tu, mesti ada yg buat tutor biasanya..

MJ pun tak reti, mau nanges sekejap bila jadi lagu tu..sabo ye..