March 25, 2015

Aroi Thai, Shaftbury Cyberjaya

Aktiviti Sabtu 21/3/2015
kalau bab makan bagi dekat Allysha...cakap jerk nak makan apa
pandailah dia yang plan nak makan apa...mama tak kisah sangat bab makan ...follow jerk..
Aroi Thai terletak di Shaftbury, Cyberjaya, Selangor.
Kalau nak datang Cyberjaya, waze jerk ' shaftbury, cyberjaya' pasti tak sesat

teh ais thai yg kurang manis

agak pedas, balqish tak tahan...biasanya dia yg terror makan pedas

Order Tom Yam Glass Noodle Soup

 Thai style omelete with minced Chicken
Grill Beef Meat Ball
ali nie selalu makan lambat....kami dah habis makan....dia masih tak habis-habis lagi

OK, dah habis makan.....kita akan ke Wisma OCM, KL pulak 
untuk collect Race Kit untuk Marathon esok


11 comments:

Mira Adzlia said...

byk nya mangkuk..hihi

Aku Penghibur said...

kat mana ?

unik dan nampak sedap

Jom Vote blog acik bagi msmw

Nooriah Abdullah said...

kalau pedas mmg fav kaknoor ni, ada tomyam dlm gelas rupa nya ya bestt tu senang menghirup sup

suhailah hamid said...

Oh sedapnye. Ali tu habis lambat sbb menikmati rasa mknn tuh ^^

Kayu Manis said...

Memlm singgah sini tetiba meleleh plk.....

Kathy R'bain said...

Lapo nengoknya..

paridah said...

SEDAPNYA MKN KENYANG2...

Fiza Rahman said...

Harga berpatutan tak kak? Boleh lah try nanti nih.

Allysha Amir said...

^ semangkuk rm1.90

Allysha Amir said...

semangkuk 1.90

Amanda Suria said...

Mak oiii....bertingkek2 dah mangkuk tu ha....looks tempting