February 4, 2015

Lunch@ De'Pulze

Diari 3/2/2015

Public Holiday sempena thaipusam 3/2/2015
plan macam-macam tempat nak pergi selepas lunch tapi bila dah balik dan lepak dekat rumah
dah malas nk keluar rumah semula

lunch dekat  manhattan fish market, de'pulze

dah banyak kedai bukak dekat sini, meriah
macam-macam kedai makan pon dah banyak yang dah buka...

daiso pon dah bukak dekat Cyberjaya tak payah pergi AEON Equine

chatime kegemaran allysha pon ada dekat sini so tak perlu pergi shaftburry
MPH pon ada, senang nak cari brg yg diperlukan
kalaulah SEPHORA, MAC, Pandora, Habib bukak dekat sini
lagilah senang nak cuci mata hikssss

layan gambar..

 order dari allysha dan ali iqbal

peberet ali, kaler biru, ali kata...mama ambik gambar ali ma.....

saja ambik gambar budak tecit nie tengah makan...hikssss
dan gambar kami sekeluarga

 staffs daiso tengah bergambar....bukan main happy nun

 tertarik dengan kitchen shop sebelah MPH tu....terlupa pulak nak masuk kedai tu .... 
dah sibuk-sibuk dekat MPH....

dekat cyber banyak kedai makanan arab, sapa suka makanan arab pelbagai jenis kedai makanan arab ada dekat sini.. saba' antara yang terfemes, parking lot, meja makan dekat saba' tu sentiasa jerk penuh kalau weekend sebab org dari luar dtg kesini.

10 comments:

Kakzakie said...

Bila dah jenjalan kat luar mesti end-up makan pun di luar kan Mieza. Balik rumah dah tak payah sesusah dah..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

saya suka nasi arab..nanti boleh juga try nie

Suria Lekatlekitgurl said...

Jarang nak jenjalan kat cyberjaya.. bila gamaknya nak berjimbaraya kat sana

CikLily Putih said...

kat blah mane mall ni ek.. tak perasan la plak

babYpose said...

air kaler biru, rasa macam mana tu? aunty first time tengok ni :) oh makanan arab banyak di cyber ye, good to know.

Siti Rohaida Yusof said...

ampi..muka teruja ke nak amik gambar tu hehehe...klu dalam satu bangunan tu semuanya ada,senang skit..tak payah nak masuk keluar psaraya banyak sangat kan

suhailah hamid said...

Wah cyberjaya semakin pesat membangun. Kalo jln2 hujung minggu sekali harung mkn senang. Balik rumah boleh rehat je ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

Cuti.smbil jalan2.. best.. hihi..

Esok yui update psl meow2 yui tau kak. Fb yui : Nurul Yui

Farra AM said...

Wah suka lah family pic tu.. meriah! semua ceria... terbaiklah!!

hainom OKje said...

Tak pernah gi Cyberjaya tp pernahlah sampai Saba tu... Okje pun suka gi Daiso, suka tengok benda mcm mcm kat situ...best