February 11, 2015

Allysha @ Peel of BK

melayan allysha
kawan-kawannya order peel of BK
susahlah sangat nak menyebut panjang sangat
sebut quitex or inai moden pon senang ...ngeeeee

macam-macam telatah dan gelagat kanak-kanak remaja ni menempah peel of BK
dari yg sebaya
dari yang berusia 12 tahun
dari yang senior-senior dekat sekolahnya
menempah peel of BK ni

Peel of BK ni water based
bila dah pakai, nak solat boleh tarik jerk keluar
nanti warna yang dekat kuku tu akan mudah ditarik secara automatik
ianya juga tak boleh dibawa solat
ada yang berminat nak cuba? 7ml RM10

 yang dah siap packing tu untuk kawan-kawannya yg menempah peel of BK.
beli lebih dari 2 harga istimewa
ada yang berminat nak try quitek moden ini, bolehlah pm ya.
warna yang masih available seperti dibawah ini mengikut kod yang diberi
7ml, RM10







16 comments:

CKSabihah Bee said...

alahai, anak saya suka sgt bnda ni..

trends sekarang kot ye?!! ^_^

Siti Rohaida Yusof said...

comelnya..

Hana Syed said...

wah inovasi. Hana baru tau ada benda camni lepas ni tak boleh nak kata org yang pakai pewarna kuku x solat hihi. Zaman remaja mmg suka pkai ni tapi dah 3 series tak minat dah.

Kakzakie said...

Pandai Allysha business.
Ada talent bila besar kelak.

Bukan bebudak aje suka tapi kakak rasa yg dewasa pun suka ni.

suhailah hamid said...

Pandai allysha bisnes ye. Smg bisnes makin maju.qutex mcm ni sng sket utk solat kan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Yui xpnh pakai bnda ni. Hehehe

Akk, sok.ad lg smbgn kisah meow ya =)

Fuza Musa said...

Nasib Aina tak reti lagi benda2 alah ni

Mad Parihh said...

wahh maju la boleh cabut

LYAfrina said...

kiranya..mudahlah nk tanggalkan klo nk solat..

hihi..kecik2 dh pndai bisnes ni..gud job..

nurbijen said...

Aisyah pun suka sgt dgn quitek water based ni... sanggup tak makan takut quitek tanggal.... hehhehe

Shai Mommylotte said...

Baca entri ni dah terus 'HAAA.

mmg hobi kita ni. tapi dah terbeli ngn adik ipar yang elianto, pki masa tak solat lah.hehe..

Nak review boleh tak. :P

TukangKebun said...

Ehem mudah nak kasi camaflouge kuku tukang kebun bila sental banyak kali lama dalam tandas pun tak hilang hilang hitam main tanah bila kelam kabut. Tak pernah pakai quitek ni tapi dengar mudah tanggal rasa nak mencuba. Purple No. 16 please nanti email kat tukang kebun detail ya. Takdelah segan jumpa orang kuku dah warna tanah bolehlah cover sat

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh khamis..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Inai nie bgs utk kuku org yg nak kawin juga (^_^)

Najib Ariyan said...

cantiknya berwarna warni... tapi kalau ikut kaler kulit dan berkilat lagi cantkkan.... saya cuma boleh tengok jer dan komen cantik tak cantik... lebih tu saya tak reti nak komen

iryanty ahamad said...

asalamualaikum...salam kenal...amizaa..

kecik2 dah pandai cari duit..pandai :-))

iryantyahamad.blogspot.com