January 20, 2015

2001@ Aniversary Yang Ke-14 Tahun

Diary 20.01.2015

Hari ini anniversary perkahwinan yang ke-14 tahun
tak pandai untuk berkata-kata
apa yang diharapkan semoga perkahwinan ini kekal abadi dunia & akhirat
amin!


LOVES,
a.m.i.i.z.a
20.01.01










#Nota Ringkas#

sebenarnya kad & kek ni masih lagi surprise
kek pon tak ambik dan tak tengok lagi cuma dapat gambar dari tuan pembuat kek pagi tadi
petang nanti baru nak pergi ambik

minggu ini minggu yang sangat bussy buat cintahati
nampaknya hujung minggulahmeraikan bersama cintahati dan matahati (anak-anak) kita nanti



29 comments:

nurbijen said...

Happy anniversary kak Mieja....
Semoga berbahagia hingga ke syurga...
Cantik kek dan card tu...

anajingga said...

Happy anniversary Mieja, semoga kebahagiaan milik kalian hingga syurga, Amin. :)

mama 3farhanah said...

Happy anniversary kak.
Semoga kekal bahagia bersama keluarga tercinta hingga ke jannah.

LYAfrina said...

alhamdulillah..
satu tempoh y ckp matang..
smoga bahagia milik akak bersama suami n anak2 selamanya..amin2

Ayu Jafri said...

Happy anniversary dear...semoga diberkati Allah swt dgn kebahagiaan dan kasih syg.amin...

TukangKebun said...

Happy Anniversary :) .

Kakcik Nur said...

Happy anniversary to both of you...

lia said...

Alhmdlh...

semoga kekal hingga ke Jannah kak...

kek tu comey sangat...

nuyui a.k.a miss YUI said...

Moga kekal ke akhir hayat.aamiin..

paridah said...

selamat ulngtahun perkhwinan amiiza moga kekal bersama bhgia selamanya...

Umi Aida said...

Happy Anniversary faiza! Barakallah.. Semoga ke akhir hayat..

Zaitun said...

Happy anniversary buat amiiza semoga bahagia dan kekal sampai bila2.

sumysya said...

eppy anniversary..cantiknya kek... smoga berbahagia till jannah

Yana Yani said...

happy anniversary kak!
lama dah tu 14 tahun moga kekal hingga ke jannah ye =)

saya pun follow sini juga tau (^_^)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Selamat ulang tahun kak ..moga segalanya dipermudahkan..diberkati..dirahmati dan bahgia bersama keluarga hingga ke jannah

suhailah hamid said...

Selamat ulangtahun perkahwinan kak miza.. Alhamdulillah dah berjaya lepasi 10 tahun pertama yg pastinya mencabar.

Smg kekal bahagia hingga ke jannah insyaAllah.

Mar Mansor said...

selamat hari ulang tahun perkahwinan kak..semoga terus bahagia hingga akhirnya

CikLily Putih said...

hepi anniversary kak.. meah keknya

Jari Manis said...

Selamat haru ulangtahun AMiiza..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin

fazianbatrisyia said...

Happy anniversary k mieja & hb. bahagia dunia akhirat. same date dgn birthday najla

Normala Saad said...

Happy aniversary...

Fiza Rahman said...

Happy anniversary kak Mieja. Semoga kekal bahagia till jannah.

Jari Manis said...

Selamat ulangatahun Amiiza..sudah 14 tahun?..wahh..u r still look cute

Fyda Adim said...

kak mieza...

saya datang berkunjung..apa pun happy anniversary buat akak dan suami..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

time kasih doa aunty mieja buat nana...maknya terharu..belum anak yg baca..:D

Min Aina Ila Aina said...

Selamat ulangtahun...tahniah!

Myra Jay said...

Happy 14th Anniversary kak..
Semoga perkahwinan kekal ke hujung nyawa.. aminnn

hainom OKje said...

Wahhhhh......Happy Anniversary Amiza dan suami ....moga kekal bahagia hingga ke jannah yer...
Kat mana agaknya celebrate weekend ni yek....hihi

Najib Ariyan said...

selamat menyambut ulang tahun yg ke 14... semoga bahagia selama2nya dah kekal hingga ke akhir hayat... salam dari negeri di bawah bayu

Wardah Aneesa said...

Happy anniversary kak :)

Semoga kekal hingga ke syurga! Aminn ;)