July 11, 2011

Sports Day 2011@ Ali iQbal

Sport day 2011, kali nie bertempat di Critterland, The Heritage Village.
seawal jam 8pagi dah berkumpul kat sana
segala aktiviti sukaneka berlangsung di lobby bawah
lepas tu kanak-kanak enjoy dekat Critterland
Registration: stamp tangan dulusss....:)
Acara dah nak start....


Q nak ambik medal...ali +papa dapat no 3...holaa holaa hoop :)






No 3, Hola hola hoop...ada gak medal untuk awak 'happy' sampai bawak tido :)



habis jerk acara ali & hula hoop hop, kita pon terus ke critterland
kat situ sampai jam 1 petang utk kanak-kanak + family SRK
kanak-kanak memanglah enjoy kat dalam tu...
tapi yang penat mak ayah nak kena masuk dalam tu
bolehlah exercise sekali kat dalam tu, kuor peluh mcm kanak-kanak :)



cuma tak bagusnya:
  • toilet kotor, langsung tak menten
  • staff tak ramai
  • tak ada staff yag monitor setiap permainan kat situ
  • mak ayah kena monitor especially dlm bola2 kecil tu...kanak-kanak bawah 2thn bahaya masuk dalam tu, boleh sesak nafas kalo tak monitor...
  • ideanya bangus tempat nie, cuma sayangnya management tak menten segala facilities yg ada.

Kanak-kanak sebaya ali bolehlah masuk dalam bebola yang banyak nie...kalaou baya-baya balqish bahaya....boleh lemas

Kannnn........balqish dah tenggelam..bahaya kalaou tak monitor...
Penat nak kena ikut rentak balqish....suka naik atas nie.......kakak plak kejap jerk dia mou layan aqish lepas tu dia pon lenyap...main....ali? lama hilang daa.....main
jump.......tak sempat nak jump sebab dah terlambung-lambung....:)
tempat nie sesuai dgn balqish dan kanak-kanak seusia dia.....tapi panjang jerk kaki nak pergi tpt yg lebih adventures
peberet balqish...abg tak taou pergi mana dah hilang....rambang mata semua nak main :)

8 comments:

ajumohit said...

Tahniah ali, seronok tgk anak2 gembira kan kak...sekjp je diorg dh besar

lia said...

Best nyer kak main dlm bola2 kecik tu... Sy pon teringin nak main ;p

fazian.batrisyia said...

Tempatnya mcm best...tapi tgk komen akak...waaa....bikin down management! tak syok je...Tahniah ye ali...Kalau bab bola2 kecil tu sy naik seram pulak. sebab dulu pernah tgk email kat oversea ada kes budak kena patuk ular...dlm tu kat bawah2 bola ada ular...menyeramkan...Mujur tak de apa...

Anonymous said...

salam kakak...
saya minat sgt membaca blog akak nie..byk ilmu yg sy dapat dan pelajari..sy start bace blog akak selepas melahirkan anak pertama pada bulan oktober 2009...

lastly..just wanna say..saye suke sgt blog nie..

SeaStar Party Shop said...

Kak, if nak survey barang2 utk birthday party dengan harga yang murah, boleh jenguk di FB page SeaStar Party Shop @ www.facebook.com/seastarpartyshop. Support us by "LIKE' us skali ye kak. Thanks :)

~SHiLA~ said...

bestnye ank da beso² :)

εïз mummyHaza εïз said...

rindu ngan kmiejaaaa.... anak2 kmiejaaa chomellll... acik haza suke...:)

Yaati Nor said...

bestnya kak tempat nie..kat mn nie..saya tak penah dgr..ombam la aqish tu..geram..