June 16, 2011

Penang

Spent 2 hari, 1 malam dekat Penang
sempena cuti sekolah
bagi allysha + ali enjoyed...
dah masuk pool sure tak mou naik dahh...
Suasana petang...cuaca redup...


Cukup utk petang nie sebab hari dah hampir magrib.....semua perangai sama jerk...tak mou naik daaaaa...syiok main air...
lepak kat pantai ...cuaca panasssss..
adik tecit baru bangun...kita lepak pantai dulu.....
kanak-kanak paling seronok dapat main air....
adik tecit dah pandai mengepak-gepak kakinya...
Lepas nie kakak boleh ajar adik tecit camner nak swim....
nak check out dah.....:)

7 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB dah lama tak p t.bungga nie..tak singgah beli jeruk ker?

Anonymous said...

Penang hebat dgn makanan kan? Xde yg istimewa ke akak try kat sana?

Ina Hashim said...

macam penah nampak pool ni..kat hotel mana ni ye mieja?

Yaati Nor said...

akak tinggal kat mn nie..mak asben saya kat Tg bungah rumah dia..Krismas sllu kami balik sana..sebab kami sambut krismas..

fazian.batrisyia said...

BESTNYER...MAIN AIR....

Amiizaa2001 said...

BSB: beli jeruk Kat highway juru jerk:)

Ann: byk berubah Penang, dataran tu pon dah tk der..selalu pie penang area bm,sb sbb MIL org Penang.

Kakina: dekat Sri Intan, tg bunggah

Yati: Kat tg bunggah, waaa best calebrate Christmas, beruntung zara Ada pelbagai family:)

Yam: hehe cuti sek selalu kena pikir nk cari aktiviti:)

Yaati Nor said...

hehehe bukan mak kak mieja..salah taip tu..mak cik asben..atuk kepada datuk asben saya atas2 lagi ada keturunan francis light..dorang nie..cucu ke cicit anak pompuan francis light tu..