June 14, 2011

Kembali :)

Lamaaaaa menyepi.....diam tak diam sekolah pon dah bermula
legaaa...rutin harian kembali :)
kelam kabut kembali lagi....:)

cuti sekolah cara cuti yer tak?
dah sekolah...cara sekolahlah plak....

huhuhhuhu result exam pun cikgu baru edarkan...
suspen...suspen utk allysha.....

Balqish masih menyusu mcm baby kecik
tak rasa dia mcm budak besar
petah bercakap....
kazen-kazennya terkejut bila dengar balqish pandai & boleh bercakap dengan ayat yg penuh
sebab mereka ingatkan balqish tak pandai apa lagi...mcm baby :)


FM tak jalan untuk balqish
So, mama topup fresh milk....disamping ebm...
ada petua yg mama nak simpan dlm blog nie....tapi belum ada masa lagi nak letak sini.

8 comments:

bonda dadif aka akish said...

alamak..jeles la....dadif malas nak bercakap la...

huarghhhh!!

mama shifa said...

rindu nak baca tulisan k.mieja :)

Sue said...

k.mieja, sihat ke? baru ari ni sempat nk tinggal komen. salu masuk jengok2 jea... hehe.. apa yg akak nak share tu? cepat2 la buat entry baru pasal tu.. tak sabar nak tau coz k.mieja ni mmg byk petuanya kan. petua kurus ade tak?

fiza said...

Bebudak cuti skolha, akak cuti berblog...ekekeke...Selamat kembali kak ^_^

teacher bonda said...

Akak, anak sy yg 2thn 2bln pon dh petah cakap mcm org tua2 je. Alhamdulillah, berkat susu ibu kn. y ni dh bg dlm 2 mggu fm perasa coklat kt dia. Before bg fm, sy bg fresh milk coklat dl. sibbaik dia nk minum fm coklat tu. fm putih dia x nk. muntah!!hehehhe

ajumohit said...

selamat kembali kak..rindu kt akak..wah balqish masih minum susu ibu, chai yok!!!

fazian.batrisyia said...

wahhh...lama sepi tanpa khabar. Petua apa tu, tak sabar nak tau jugak. Jangan lupa share tau kak, akak dah pukul canang tu....he..he..he...

shaliza said...

tak sabar nak tunggu petua dr kak mieja tu...