January 1, 2011

Sabtu@ Register Sekolah

Aktiviti pagi sabtu, pergi register sekolah agama kakak ichaa untuk darjah 3.....tahun nie tak payah beli buku teks, free utk semua kelas....buku tulis+yuran jerk kena bayar seperti tahun-tahun lepas.

Pergi smart reader, Ali plak dah 5 tahun, mcm tak sedar plak dia sudah semakin besar :) selalu layan ali seperti anak kecik lagi, tak terasa dia semakin membesar.....:) ali akan ke smart reader, untuk beberapa hari kelas bermula nanti, ali tak join lagi.......dia msh belum boleh terima kenyataan nak pergi school lain.....kena arrange transport dari Cbj ke Sri kembangan, balik pon sama jugak....dari Sri kembangan ke Cbj. Hati risau....risau ali buat perangai tak maou pergi school baru...uhuk uhuk uhuk.......

Kali nie registration sekolah agama di buat kat kantin sekolah.
Sekolah Agama Datuk Ahmad Razali


Kat Smart Reader

2 comments:

sumimie said...

da masuk skool da anak bujang sorang ni.

Yaati Nor said...

ali tukar sekolah lain ke thn nie?