December 8, 2010

Santai@The Legend Int. Water Homes

Mood masih kelaut....hikhikhikhik sangat bermalasan...bila dah cuti mesti tahap gaban punya malas. Menghabiskan masa selama 2hari 1 malam, dekat The Legend Int. Water Homes,PD

Review sket pasal The Legend, 
Facilities, kebersihan dan makanannya out (ini utk org yg terlebih cerewet mcm kami sekeluarga ya ...). Kalau compare dgn Traders Hotel KLCC, Avillion,  facilities & kebersihannya lagi better.

Untuk accommodation mama pilih Sky Pool Villa - Sky Living.
Sebabnya memang nak privacy tak nak nampak sesapa....tak pakai baju pon tak per bila masuk dalam pool , sangat-sangat tertutup jiran kanan kiri tak blh nampak bila kita kat dlm pool.

Zooomm gambar sekitar Legend Hotel WH &Chalets WH

Sekitar chalets water homes ..mehhh kita skodeng bawah:)

Zoom Dekat sikit..

 Swimming Pool,Chalets

Zooomm lagi dekat, kids and mummies

Mehh kita tengok Hotel plak

Zoom dekat sket....ada orang tak kat pool tu?

TARAAAAa.......jiran-jiran atas/depan blh nampak apa mereka buatkan..



2 comments:

azura samsuddin said...

wahhh, nampak exclusivelah kak hotel ni... boleh d cadangkan pd hubby hahaha

Mieja@Amiizaa2001 said...

zura, sila-sila:)

zura blh pilih jenis accommodationnya, nak facing laut, nak garden style,dll. bgsnya sebab privacy ada pool setiap bilik:) tak payah share dgn public lain.