December 20, 2010

AHAD@ Di Kolam Renang

Sementara tunggu allysha & ali iqbal berendam dalam kolam tu....konon nak curik masa jogging kat trek...tapi hangat-hangat taik ayam jerklah....jogging dgn  pelbagai kerenah balqish...

swimming class semakin agressif utk cukupkan 10session -sabtu & ahad juga.
Allysha dah semakin banyak improve......compare sessi utk last year....this year misi  fully completed belajar berenang...100% dah boleh swim kat 1.6m, 1.8m, semua skill yang cikgu ajar, allysha boleh catchup...kesimpulannya skill yang di ajar kena diguna pakai sepanjang masuk dalam kolam.



Iqbal next year kita attend swimmg class plak....confident dah ada...kena belajar skill plak next year..

10 comments:

Cery said...

wah..bagus ye antar anak swimming

ainaaleesya said...

Berenang baik untuk kesihatan tubuh badan at least kalau ade skill susah ler nak lemas....insyallah

~Nieza Journey~ said...

bagus allysha.

acik nieza baru nak belajar berenang ..huhuhu

Rizziela said...

dioarang belajar kelas renang kat mana kak?

hushuss said...

bagus la Kak Mieja, anak-anak akak kecik2 dah pandai berenang. Huspa ni sampai sekarang tak suka berenang dan tak suka air. kat mana swimming classnye kak mieja?

az rina a.k.a jaijina said...

teringin pulak pg swimming..tapi malulah pulak kalau nak kene pakai swimming suit nanti..

Chor Ayu said...

ayu pun tingin nk hntr anak swimming.. tp OR tak reti cakap lagik..riso dia tak dpt pick up yg org ajar..hadess.... tp bagus nih... 1 bdn bergerak..

akak tanak swim jugak ke..ekekke..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam, budak2 memang suka tengok air.. bagus ler belajar berenang.

adha said...

kita ni pun tak tau swimming.. best la budak2 ni skrg ek

fazian.batrisyia said...

anak2 je ke swimming...mamanya mana? Mana la tau nanti anak2 akak boleh swimming lebih 15km cam kat paper smlm...umur baru 7 thn tu..