April 4, 2017

Hujung Minggu @ Main Bowling

Hari Sabtu 1/4/2017
masa untuk bersama anak-anak
minggu ni kita main bowling lagi
sapa kalah mesti ada yang moody, ada yang menangis
sapa masuk longkang pon sama....moody terlebih
ishhhhh letih papa dan mama nak layan
kalah pon tak perlah..kita main suka-suka jerk
nanti bila besar kamu bertiga baca blog mama ni
ingat semula perangai kamu main bowling  macamana
sure kamu akan tersenyum sendiri
mengenangkan perangai masing-masing

oklah, kita layanzzz gambar..
seperti biasa, kita akan main dua games
  budak kecik ni kalau masuk longkang...ya rabbi dia punya moody

aqish turn
minggu ni ada 2 org moody terlebih sebab bola tak menjadi

allysha semakin improve...jari runcing....bola macam nak masuk longkang tetiba boleh score


keputusannya: 1st Game semua elok jerk, mama pon kalah dengan kamu


keputusannya: 2nd Game momentum dah hilang sikit...tangan dah lenguh kot masing-masing



3 comments:

suhailah hamid said...

seronoknya main bowling dengan family. Anak-anak dah besar enjoy main game dengan diaorang kan kak. :)

adianiez AIDA said...

wow. a great activity ni.
lama dah aida tak memboling.
aida x le pandai memboling.
baling sesuka ati aje.
strike pun nasib nasib jer tau ha ha ha...

Norhayati Mohd Isa said...

Bestnya main bowling..
Akak dulu jer masa bowling jabatan kerja aksk..
Pastu tak ada nak menghayun bola bowling..