October 25, 2016

Aktiviti Sabtu@ SHELL Rainbow Run 2016

Hari Sabtu 22/10/2016 seawal jam 6.30 pagi kami sudah bertolak ke KL
untuk menyertai marathon dari company papa
SHELL RAINBOW RUN 2016
bertempat di Taman Botani Perdana, KL
mari lihat, biar gambar berbicara...


warm-up sebelum berlari
dan juga sessi bergambar bersama staff SHELL Malaysia

ok, larian dah nak bermula

 dah nak start berlari, famili boleh turut serta berlari tapi kami tak dapat t-shirt

kami berlima

 yes, papa layak untuk medal ini 'top 100 finishers'
suka sangat balqish sebab dapat satu lagi special goodies bag 

sebelum balik wajiblah bergambar




3 comments:

hainom OKje said...

Supportive family sungguh ni....
Tak sia sia berlari ye Amiza, dapat medal

Atie Yusof said...

seronoknya bila dapt join aktiviti mcm ni..anak2 pun suka... :)

Jari Manis said...

Best gak sesekali join xtiviti mcm ni