November 12, 2015

Aktiviti Cuti Deepavali

cuti deepavali papa berkerja
memandangkan tugasan semuanya mengikut masa di europe
so, aktiviti ali iqbal dan balqish bila dah boring tengok kartun
mereka jadikan botol-botol mineral kosong  tu kononya macam bola bowling
lawan antara sama sama lain, baling pakai bola yg kecil

mula-mula susun botol dulu

ready...baling bola

9 comments:

Yana Yani said...

best juga main gini
daripada dok ngadap laptop or tablet kan
nak suh anak2 saya buat gini juga cuti sekolah nanti

Zaza Abdul Latif said...

bagus juga indoor activity ni.. sekurang2nya anak2 terhibur dgn aktiviti yang diorang sendiri create dan main dengan adik beradik ;)

Amanda Suria said...

seronok kan anak- anak bila main macam ni...

suhailah hamid said...

kreatif anak2 kak mija, recycle bahan terbuang :)

anajingga said...

bestnya main bowling kat rumah ye :)

iryanty ahamad said...

bagus aktiviti ni...sesetengah kanak2 bila cuti ngadap tv n tablet

paridah said...

IQBAL N BALQIH YG KREATIF CIPTA GAMES YG MENGASYIKAN MRK...

εïзmummyHazaεïз said...

Idea nih...

Assalammualaikum kak mieja... Ape khabar? Lama x bw.
Haza masih berhutang order dari kak mieja, mintak maaf kak mieja. Nanti Haza update balik order Haza tu...

Eintan Nurfuzie said...

kretifnye depa men