October 23, 2015

Bulan Yang Sangat Sibuk

hari ke hari
minggu bertukar ke minggu yang baru
bulan ini bulan yang sangat sibuk
akan menulis sekiranya ada kelapangan masa
akan ke blog rakan-rakan tersayang sekiranya ada kelapangan masa
terima kasih juga buat mereka yang sudi follow blog saya
sudah follow semula ya.
kepada yang tak tinggalkan link, tolong tiggalkan link untuk memudahkan saya follow semula
terima kasih daun keladi :)


Selamat Berhujung Minggu Seisi Keluarga!
Jaga Kesihatan! Jaga Pemakanan! Minum air masak banyak
Moga kita semua sentiasa dilindungi dari sebarang penyakit, bala dan bencana.





11 comments:

che mid said...

Selamat bersibuk-sibuk dik..jumpa lagi nanti ya..

paridah said...

selamat berhujung minggu amiiza n famili.

Maria Firdz said...

Hujung tahun memang standart la kan.. Busy tak cukup kaki tangan..

Mek Rose said...

sy dah lamaa tak jenguk sini..rinduu nak berblog semula
salam rindu utk kak mieja :-)

Kakzakie said...

Semakin nak hujung tahun semakin sibuk - biasalah kan
Cuma harapan kita semua moga jerebu tak berpanjangan.

Bunda_nora said...

Salam hujung minggu...srmoga dipermudahkan segala urusan...

insan marhaen said...

bagi saya, sesibuk manapun, blog masih ada dalam agenda harian.

tambah sekarang, menulis blog boleh saja dimana-mana hatta sambil duduk dalam kereta...

tiga lalat said...

bz kannns ;p

TukangKebun said...

Mesti Kak Mieja busy sangat ni lama tak ada update.
Rumah dah siap ke Kak?
Atau masih kena sibuk cari barang lagi?

LYAfrina said...

X apalah kak.. y penting urusan kt dlu..lya pom sama, just menulis blog bila ada klapangan.. bw pom camtu.. bila btul2 free ambk lah skit msa utk bw

iryanty ahamad said...

lebih2 lagi cuti ..bertambah2 bz nya