September 2, 2015

Hujung Minggu@ Berenang

lega rasanya hari ni dah rabu :)
hari-hari menghitung hari nak sampaikan ke hujung minggu
dah macam budak kecik pulak....hiksssss

aktiviti hujung minggu yang lepas, mereka ke kolam renang
papa temankan mereka, mama kat rumah mengemas pokok-pokok di petang hari
tak habis-habis mengemas kan....

dah lama mereka tak berenang
surprise sangat skill berenang balqish masih melekat
apa yang teacher Hamdan ajar dulu ketika usianya 4 tahun
ingatkan dia dah lupa skill berenang tu..

nampak macam tak ada...tara


semua orang bercuti , maka syioklah bebas dalam kolam

kakak ichaa..dari kecik sampai besar, dekat kolam nilah dia belajar berenang dan bermain air
allysha balik bercerita, dari jauh teacher hamdan memerhati dan menegur skill berenangnya
kata allysha, mama,  tak sangka teacher hamdan masih ingat ichaa...
mama: yerlah dah dari kecik sampai besar panjang dok dalam kolam tu mana mungkin dia lupa anak muridnya...:):)


ehhh ali iqbal tiada dalam gambar, sorry bang gambar abang papa lupa ambik :)

12 comments:

che mid said...

Comel je entri ni...sesuai dgn anak-anak...

Kakzakie said...

Aktiviti di hari cuti
Seronok dan sihat itu yg terbaik.

Amanda Suria said...

bestnya cuti2 hujung minggu..SA je x dan nak cuti2 ni...masih banyak keja menanti

paridah said...

SERONOKNYA ANAK2 BERENANG DALAM KOLAM TANPA GANGGUAN SESIAPA...MAASA KECIL DULU SUKA JUGA BERENANG DI SUNGAI...

iryanty ahamad said...

yan tak pandai berenang..tapi sangat suka berendam dalam air

Zaitun said...

Kak zai pun macam tu kalau ada masa mesti nak berkebun.

Anak2 kak zai hubby yang ajar berenang.

Yaati Nor said...

teringin nak hantar ummar dengan zahra kelas renang..akak blh suggest kelasnya..terima kasih..

aizamia3 said...

suka dengan air tapi tak reti berenang.. ;)

adianiez AIDA said...

baru teringat yg anak2 aida da lama x ke kelas swimming.
ingat nak start balik la ahad ni.
in shaa Allah :)

Mirabeads azi said...

bestnye lah dpt berenang-renang

Norhana Marsom said...

Seronoknya bawa anak2 berenang..

IbuNoey said...

Bestnya anak-anak akak pandai berenang.teringin nak hantar anak-anak IbuNoey pegi kelas berenang.