May 22, 2015

Pasu Bunga

minggu ni baru siap sepenuhnya semua kerja-kerja renovation
tong sampah besi, lori dah siap tarik semula semalam

dah dapat ambik masa untuk melihat pasu-pasu bunga yang staff pak kahar tolong kemaskan hari tu
sebelum ni bersepah dekat dalam kawasan rumah
pasu-pasu itu semua di bawa dari rumah equine park

menyusun semula pasu-pasu bunga yang dah kosong dan masih ada tanaman
susun punya susun, mak aihhh keliling rumah penuh dengan pasu bunga
sedar tak sedar rupanya dah banyak melabur dekat pasu selama ini


staff pak kahar tolong susunkan dekat sini dulu memandangkan dalam kawasan rumah bagi bersih dari sebarang pokok, dan masa untuk mencabut rumput dan potong mana yg patut dekat pasu-pasu yg masih ada tanaman.
tinggal pasu orkid kosong jerk....pokok-pokok dah habis mati
RJ juga dah habis mati bila bussy untuk rumah renovate hari tu
batu-batu ni kononya nak letak dekat tepi-tepi tu...lebihan masa buat rumah hari tu
siap susun untuk kawasan sini
letak kat area belakang rumah jugak sebab dah tak cukup ruang dekat depan
letak dekat batang pokok jugak...nasib dapat 2 batang pokok.....yg boleh gantung pasu ni....
dari dulu memang sangat minat dengan pokok-pokok yang boleh gantung pasu orkid ni
sambung lagi weekend ini
ada lagi yang masih terbengkalai pasu-pasu bunga..

3 comments:

Nastyna said...

ada kawasan eronok le menghias dengan pokok2 bunga :d

εïзmummyHazaεïз said...

Selamat berkebun kembali kak mieja.. Rajin nye

paridah said...

BANYAKNYA PASU...BILA DH SELESAI MNGEMAS DLM RUMAH BOLEHLAH MULA MENANAM POKOK DLM PASU PULA...