April 24, 2015

Pintu Kayu @ Seng Kong Door Sdn Bhd

18/4/2015
Kisah mencari pintu dah berminggu-minggu tapi tak jumpa kedai yang boleh buat sendiri
hampir semua kedai tempah dari supplier
akhirnya hubby dapat juga supplier pintu yang buat terus & ada kilang sendiri

kepada yang mencari pintu kayu
boleh datang ke kedai SENG KONG DOOR SDN BHD
S5, S5A,S5B, Jalan Datuk Tan Yew Lai, Batu 6, Jalan Puchong, KL

kedainya betul-betul terletak ditepi jalan
dan berhampiran dengan pusat jagaan org tua-tua (PURE LIFE)

lega rasanya dapat beli pintu ni
murah sikit dari kedai-kedai yg sebelum ni
The Living Depot hari tu quotation pintu yang sama mcm gambar dekat bawah berharga 3k++
banyak mereka markup harga
Dekat kedai Ah Seng ni baru RM1700++
sebelum ni dah order pintu lain, tapi memandangkan plan sedikit berubah
maka pintu pun kena berubah

pelbagai jenis, pelbagai bentuk...geram tengok ...rasa mcm semua nak :)
Pintu ni ada dua jenis kayu: kayu  nyatoh & kayu merbau
ada banyak design ... kami kena tempah berbeza sedikit disebabkan design yang kami nak tak ada dalam stok, lebar pintu juga berbeza, maka mereka akan buat lain. Minggu ni masih tak siap lagi, anggaran dalam minggu depan baru siap.
kepada yang suka design cermin macam ni boleh pilih....
store untuk semua stok pintu mereka


5 comments:

Zaitun said...

Terima kasih bagi info lain kali kalau kak zai nak beli pintu pergi aje kekedai yang aamiiza rekemen.

suhailah hamid said...

Wah customize pintu ye kak..x sabar nengok hasilnya..

Nana Nadzir said...

Salam amiza boleh pm contact num pak kahar.. Tq

leetwayne said...

Thank for sharing my shop^_^

leetwayne said...

thank for sharing my shop ^_^