April 18, 2015

Kisah Lampu@ Houses Lighthings Sdn Bhd

Kisah 11/12/4/2015
2 hari berturut-turut ke kedai lampu yang terletak di Puchong
malas nak fikir panjang, ambik jerklah mana yang ada
yang kami cari dah habis stok, nak tunggu lambat lagi


kat sini jerklah tempat yg convenient dan dekat dengan rumah
sebelum ini bila shopping lampu dan kipas memang akan ke kedai ini
sebelum tu dah pergi beli kipas dekat The Living Depot Puchong
sebab pergi beli sink kat sana....dah alang-alang ke Living Depot terus beli
tapi dekat Living Depot mahal sikitlah pulak

tapi dekat kedai lampu ni memang murah banyak compare dekat kedai lain
cuma bezanya lampu-lampunya banyak yg old fashion


ramai orang masa ni 1st day....
2nd day terus beli dan malas dah nak fikir banyak....serabut kepala fikir lama-lama
 aqish yg sedang sibuk tengok kakak
ok dah.....settled lampu & kipas....

5 comments:

iryanty ahamad said...

banyak nya lmpu..cntik2

paridah said...

BANYAK PILIHAN LAMPU YG CANTIK2 TU...

tiga lalat said...

Salam. Hee old fashioned lampu dan murah tapi yg fenting tahan lama mak kann ;p

suhailah hamid said...

Kat sini jg sue beli lampu rumah sue..kedai kat puchong tu dpt review yg baik. Tu yg pergi beli di sana je..

Kathy R'bain said...

Wah..shopping..