April 2, 2015

Alhamdullilah@ Blog dah kembali normal

Alhamdullilah, sangat-sangat gembira tak terhingga
pagi ini cuba log-in melalui email yahoo.com
dah berfungsi semula, syukur sangat-sangat...
semalam mencuba masih tak boleh nak masuk ke blogspot.com melalui yahoo.com
semalam juga masih ada error, dah boleh log in, dah draft nak sent pon tak boleh jugak

lepas ni kena lebih berhati-hati
masih selesa menggunakan email yahoo.com compare gmail.com
sebab dulu-dulu mana ada email gmail.com
itu yg rasa mcm 'nostalgia' blog ni dan sayang nak diubah terus ke email gmail.com

cuma kena ada backup selepas ini...takut jugak data-data hilang....

syukur alhamdullilah...



AMIIZAA2001

2 comments:

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah....dah boleh log in ☺

Kathy R'bain said...

Alhamdullillah..