March 9, 2015

Seoul Garden & Minggu Peperiksaaan

Hari Ahad 8/3/2015, memenuhi permintaan anakanda allysha
nak makan di tempat kegemaran mereka di Seoul Garden, De'Pulze

Minggu ini minggu peperiksaaan untuk allysha & ali iqbal
maka kami tunaikan permintaannya sempena nak menghadapi peperiksaan Mac
Setiap kali nak exam, reward dulu untuk mereka makan-makan
dah dapat reward, kenalah bg results yg bagus nanti ya...allysha & ali iqbal
simple jerk permintaan papa dan mama kan?

Biar gambar berbicara :)







8 comments:

fazian batrisyia said...

sy pon suka mkn kat seoul garden. yum...yum...Nampak muda aje kak mieja kita ni...luv u kak..

babYpose said...

cantiknya mama, happy face je exam candidates tu :) good iidea reward dulu, kalau saya rasa serba salah kalau emak bagi hadiah dulu :)

Cik Nurul Pinky said...

wah mesti happy budak-budak kan hehehehe...

p/s : masjid cina di Melaka tu memang sangat2 cantik hehehe. terpegun kejap macam kita betul-betul ada di china.

iryanty ahamad said...

makanan kat sini macam kat steamboat ke..leh masak2 tu....macam best je tempat nie..selesa...

Jari Manis said...

Seoul Garden!!! suka mkn kat sini cuma tak boleh bawak ramai tak mampu nk bayar sorang

Kathy R'bain said...

Wah.. Sedapnya makan²..

Kayu Manis said...

makan sedap2 ni..mesti result pun bagusss..kan...
doa dr ibundanya juga...

kecurlah plkkk...

LYAfrina said...

sedapnya nmpk menu2 tu..
moga keduanya dpt result y baik2 ye..

asya xde exam pon lg..maybe lps cuti kot?