February 3, 2015

Tournament@ Bola Sepak- ALi Iqbal

Ahad 1 Februari 2015

Hari ahad seawal jam 7.30pagi dah bertolak ke Semenyih, ke Kolej MARA Semenyih
untuk kejohanan Bola Sepak.

Piala Datuk Hj Johan Abd Aziz. Penyertaan dibuka untuk semua negeri, paling jauh adalah dari Kedah. Mereka menghantar 3 teams dtg kesini untuk perlawanan KBRK ini.

ada 4 padang bermakna ada empat group@ kategori. Ini group kami group A. games sebanyak 7 kali perlawanan....bagus untuk pengalaman mereka...tak menang, tapi jadikan perlawanan ini sebagai satu semangat untuk mengilap skill anak-anak ini.

orang yang paling banyak berkorban utk ali iqbal -papa. orang yang banyak memberi komen utk menjadi pemain yg lebih cemerlang di masa akan datang.....ambillah peluang ini ali iqbal.

warm-up dengan coach sekejap lagi games nak start

1st game lawan dengan Gen-Pro

mereka semua beratur ambil aiskrim free -aiskrim goyang

tahun 2008, masa pergi chachucak, bangkok kami ada jugak beli aiskrim goyang nie...tapi bezanya aunty tu buat aiskrim tu  style panas tetiba jd beku sejuk. baru sampai ke malaysia tahun lepas kan...

syiokkkk asyik makan aiskrim jerk kejenya...

ada reporter buat liputan, dak aqish sibuk menyelit sebelah uncle tu

menunggu game yg terakhir bermula....masa ni dah hampir jam ke 3 petang.

selfie dulusss...cuaca panas sangat, muka semua dah start sunburn...

 sebelum balik.....cuaca panas sangat...semua keletihan...sampai rumah jam 5 petang
keletihannya kalah masuk marathon...:)

7 comments:

Zaitun said...

Kalau anak2 ada minat dan bakat elok diberi peluang. Mana tahu satu hari jadi pemain bola terkenal.

LYAfrina said...

sedapnya aiskrim y dlm lubang2 tu..aiskrim goyang kan?

Najib Ariyan said...

Ada harapan akan jadi pemain bolasepak terkenal nanti... tapi ajar jugak yer jangan nanti kat atas padang bergaduh pulak... tak senang tengok bolasepak menjadi kan rakyat negara kita berkelahi lah

Mad Parihh said...

boleh wakil negeri ni . hehe

paridah said...

gembira berma anak2 diacara sukan yg meriah ...bestnya dithari mkn aiskrim ya..

Cho Zila said...

semoga teruskan usaha untuk jadi yang terbaik.. bangga auntie ...
aiskrim goyangtu dah lama gak kat sini.. akak tahu sebab kawan suami buat bisnesni untuk majlis kawen..

Cikgu Norazimah said...

bestnyer,

P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html