February 2, 2015

Berenang @ Balqish

aktiviti hari sabtu 31/1/2015
pagi sabtu ni kekolam renang,  dah lama sangat aqish tak berenang
aqish sorang saja yg berenang, ali iqbal ada training bola
pada asalnya yg sangat excited adalah allysha
tiba-tiba dah sampai pool, tak nak pulak swim

cuba test balqish asas-asas renang yg dia belajar masa umur 4 tahun 
masih ingat ke tak semua teknik asas tu
bolehlah sikit-sikit dia praktikkan
teacher offer nak ajar aqish setiap minggu
nantilah kena fikirkan semula
banyak sangat aktiviti, takut tak ada masa pulak





8 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said...

pandainya dia berenang..farah pun dok plan2 nk hantar emir kelas swimming..tapi umur 3thn diorg tak ambik..huhuhu

Zaitun said...

Bagus kalau budak2 dari kecil diajar berenang.

Dulu anak2 kak zai hubby yang ajar berenang. Sekarang dah lama tak training masing2 sibuk dengan pengajian.

insan marhaen said...

beruntung anak sekarang. ada kolam untuk belajar berenang.

saya dulu belajar berenang kat sungai. anehnya.. bila berenang ke hilir..memang laju ke depan. tapi berenang arah ke hulu... laju ke belakang..hehe..

sebab itu sampai sekarang tak leh berenang...

lia ummiirfan said...

bestt.. riadah cara Rasulullah S.A.W.

Najib Ariyan said...

dia berenang dalam air?? wahhh saya budak kampung pun asas berrenang dalam sungai bukanlah di permukaan tapi di dalam air... saya lebih expert berenang dalam air berbanding di permukaan... caya lah... dia akan jadi perenang yg baik nanti

Kathy R'bain said...

Aunty kathy nak ikut boleh tak aqish..

LYAfrina said...

bagusnya... htr kelas renang

Cho Zila said...

aktifnyer keluargani.. Alhamdulillahkan...
anak2 akak tu teringin gak nak hantar belajar berenang tuler tidak sempat2jer...