January 30, 2015

Ahad@ Home Renovation & ID Show 2015

Petang Ahad 25-01-2015 kami ke KLCC
misi utama adalah ke pameran  home renovation,  interior design dan lain-lain
mencari idea untuk renovate rumah cyber nanti
layan gambar jerklah...biar gambar yang berbicara :)
budak kenit tu buat perangai.....memang tak boleh nak fokus sangatlah



hari ini last day untuk pameran tersebut.
menuju ke hall KL convention centre

   allysha tengah like fb fascina

bagus jugak idea hob ni pasang 2 set terus...

terjebak dengan kuali ajaib ni...dari Korea....semua boleh buat...baking pun boleh jugak

budak bertiga ni suka tengok uncle tu masak pop-corn

berhenti dekat sini selepas beberapa kali buat survey kat booth lain....yess...ini doctor pintu :)

 mereka bertiga

sebelum balik, meh kita possing dulu...ngeeee....


17 comments:

Cik Ash said...

bila nak sampai KLCC lagi.. last p sana tahun 2005... mesti banyak berubah dah ni...

Kathy R'bain said...

Salam sis..kathy datang BW..;)

insan marhaen said...

Pengalaman saya dalam ubahsuai apa sahaja ialah do it right at the first time.

Kalau silap buat ubahsuai... akan terpaksa telan air liur sendiri...

hainom OKje said...

So.......dapat dah idea yg dicari? Memang excited gi tempat tempat gini kalau nak masuk rumah baru kan Amiza....
Alolo comelnya anak anak dan mak dara ni....

Ayu Jafri said...

wok korea tu mcm menarik jew...mcm menarik jew...tetiba teringin nak ade gak...hihihi

paridah said...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...

Nazlee Ismail PCL said...

Wah bestnyer..nak habiskan duit bonus ke?? :)

Jari Manis said...

x nk komen lain tapi nk komen kak Miiza still vogue walau anak dah tiga..cayalah

Kayu Manis said...

mesti rumahnya tip top nanti..

Dunia Zumal said...

Best gak tengok pameran gini boleh cambahkan idea yer ^-^

lia ummiirfan said...

bestnya... tapi bab renovate rumah ni habuk-habuk tu yang tak tahan.. huhuhu..

aizamia3 said...

Sesekali cuci mata buat terapi minda.. ;) Saya pun suka pergi tempat macam tu, lepas tu feeling kekonon nak beli.. hehehe..

Kakzakie said...

Seronok kalau jenjalan tempat macam ini Mieza.

Adik ada lesung pipit - sweetlah)

suhailah hamid said...

Wah, bestnye akk nak pindah rumah baru ye..syokkan cuci mata survey utk renovate rumah nnt..hehe

Sani Sini Sana said...

Lama dah tak pusing area sana. Takut nanti sesat pula...:-)

LYAfrina said...

lya pon suka ke tmpat2 mcm ni.. sambil2 berangan..hehe

Yaati Nor said...

Kak mieza saya penah nampak akak kat tuan faridah puchong..segan nak tegur..heheh..Umah cyber kat mn kak?mcm best je properti kat cyber..hehehe