January 12, 2015

2015@Hari Pertama Persekolahan

Diari 12/1/2015

Hari ini hari pertama persekolahan
malam tadi tanya dekat Allysha, Allysha nak mama hantar sampai dekat dalam sekolah tak?
Allysha menjawab,tak payah mama....mama tak payah datang kat sekolah, ichaa bukan budak darjah satu
mama:  amboi bukan main lagi, oklah kalau macam tu

so hari ini tak adalah sessi menghantar mereka kesekolah
ali pergi sekolah agama naik van, papa hantar dekat check point van ambil mereka
allysha juga pergi dengan papa, hantar sampai depan pagar sekolah sahaja

pukul 7 pagi semua dah ready keluar rumah untuk kesekolah

 allysha & sekolah menengah
ali iqbal sekolah agama sebelah pagi, petang sekolah kebangsaan

8 comments:

Najib Ariyan said...

senang hidup bila anak2 dah pandai berdikari.... teruskan usaha blogging yer kalau dah banyak masa free tu... hehehe

Daddy Ziyyad said...

Allysha dah berdikari :)

Norliza Osman said...

Anak saya br darjah 2 lum tahu berdikari lg.hantar depan pakar sekolah tapi tengok smapai ank dah masuk kelas baru mama nya balik.hihihihihi

mama 3farhanah said...

saya masih lagi hantar anak saya sampai ke depan pintu kelas. kalau anah dia hantar pun saya akan suruh abahnya hantar sampai ke kelas.

hainom OKje said...

Eloklah depa berdikari Amiza....dulu dulu sebab bayar yuran tu yg parents mesti hantar anak first day sekolah....balqis darjah brraoa ye Amiza

Kayu Manis said...

kita pun sng hati bila anak2 dh pandai bawa diri..

fazianbatrisyia said...

Da besar anak dara...

Farra AM said...

anak saya darjah 1 dan tadika 5 tahun, so hari pertama tahun 2015 ni mmg busy! :-) tapi seronok ..

http://amfarra.blogspot.com