December 16, 2014

Meraikan Hari Jadi Sahabat

Hari Selasa  16/12/2014
meluangkan masa berjumpa dengan sahabat sekolah menengah saya

beliau datang ke Cyberjaya sempena meraikan harijadinya bersama rakan-rakan di sekitar sini
jadi, lepas habis lunch bersama rakan-rakan oversea beliau
giliran saya pulak meraikan beliau
walau apapun sekali sekala berjumpa sahabat lama memang menyeronokkan
berbagai cerita dikongsikan..walaupun setiap hari online di telegram/whatapps
tapi bila berjumpa tak habis jugak cerita-cerita indah :)
beliau rakan sekepala dan mempunyai minat yang sama
senang nak share dan bercerita perkara yg kami minat.


"Happy Belated Birthday Buat Che Mah" 
Moga dimurahkan rezki dipanjangkan umur dan sentiasa berada dalam lindunganNYA, amin.

lepak dekat starbuck.

sebelum pulang, tetap nak selfie....:)
 aktiviti wajib kan setiap kali kemana-mana ...hehehhehe





9 comments:

mardiana abu darin said...

mesti seronok kan....sambil melepak2..gosip-gosip..makan-makan...g window shopping...have a fun...berangan sekejap..

hainom OKje said...

Hepy belated bezday jugak buat bff awak tu Miza.... Bersembang, minum minum apa yg tak bestnya Miza oiii... mmg best ler hihi....Tambah jumpa geng sekepala....mmg 5x best tau! Haha

Fiza Rahman said...

Setabak mana ni kak? Shaftburry square ker atau kat area bank tu? Jom datim ngan saya plak...hehehe...

imm said...

kak mieja..watermark kak mieja ni comei sangat la..nak jugak hihihi

Daddy Ziyyad said...

bila bertemu sahabat lama, melepak 3-4 jam pun sure tak habis cerita kan..:)

paridah said...

BESTNYA SAMBUT BIRTHDAY RAKAN YG DIKASEHI SMBIL MKN2..

anajingga said...

memang betul mieja,walaupun sering chating di media sosial tak sama kalau berjumpa,ada je yang nak dibualkan :)

Zaitun said...

Jumpa kawan lama mesti banyak yang dikongsikan.

LYAfrina said...

waa..untungla sahabat akak tu...
selamat ahri lahir buat beliau