December 4, 2014

MAHA 2014

Walaupun dah berlalu kisah mereka pergi ke MAHA minggu lepas, nak jugak letak dekat sini sebagai kenangan mereka. Aktiviti minggu lepas pada 25 November 2014, mamanya tak ikut sebab tak ambil cuti, papa dan anak-anak sahaja ke MAHA.

Masing-masing bila dah balik rumah, semua excited bercerita pasal pameran kucing, mereka geram dekat kucing-kucing yg dipamerkan....bila bercerita pasal kucing, perangai semua boleh berubah mcm kucing jugak....kalau tgh bersedih, tengok kucing terus tersenyum...itulah gelagat mereka bertiga.

Layanz beberapa keping gambar mereka bertiga.

 Geram tengok budak dobot bulus ni...... ini mesti baka maine coon
 amboi bukan main lagi beg kucing kat atas cage tu...


  upah aiskrim senyap sekejap...
masuk aja kat tempat pokok-pokok budak-budak ni dah boring nak balik....memang tak adilkan..selalu aja macam tu....hikssss

ok balik, hari nak hujan....


15 comments:

Fiza Rahman said...

Teringin nak gi. Tapi tak tercapai hajat. Pada hal bukan jauh pon..huhuhu...

Kakcik Nur said...

Kakcik ada di sana hampir seharian pada hari Sabtu (hari kedua terakhir) dan sekejap pada hari Ahad... :)

hainom OKje said...

Tak pergi pun MAHA ni ......best ke?
Haha .....pandai depa yer sampai bab pokok terus ajak balik .....
So , awak beli apa kat sana?

Kayu Manis said...

ha ah knor pun tk pg.. katanya mcm2 ada.. yg nk berbisnes molek sgt pg... byk alatan moden... terkini...

mesin goreng peyek ada tk...?

Mama Myja said...

Last pegi Maha rasanya tahun 2011. Lepas tu xpernah pergi sampai sekarang. Hihik. Aduii sukanya tengok cat.. mamamyja antara pengemar kucing juga..

Azhafizah Md Nor said...

memang geram dengan kucing kucin tu..

Zaitun said...

Kak zai pergi 2 kali gara2 orkid. Bila tgk kat Sungai Buloh harga lebih sikit tu yang lari kali ke2.

Dila Gebu said...

wah best dapat peri MAHA2014,

jom sertai peraduan TONTON DAN MENANG !!!

Cikgu Norazimah said...

hehe...bwk budak mcm tula jadinya, kalau pergi tmpt dorang kemain excited, bila time tempat kita, semua nak balik ! sama jer dgn ayah dorang..huhu

Najib Ariyan said...

ishhh betullah... kat MAHA ni lah nak carik haiwan2 kegemaran saya.. saya suka kalau dapat bela angsa, ayam belanda, ayam api... semua yg big big size tu... kalau boleh bela swan ngan burung merak lagi

-iLLa- said...

tahun ni x sempat nak pg MAHA :(

imm said...

hahaha tak adil sungguh..kalau(kalau je, tp x kuasa pulak nak turun sana g maha) mami bawak tengok pokok je..binatang kite tgk dlm tv je boleh?hihi

fazianbatrisyia said...

Pegi ekspo mmg best.

Cikna said...

Klu x nk g secong last day tp xkesampaian jgk coz blik kg sbb emergency keszzz...;-/

Myra Jay said...

Yg seronok ke sana sebab boleh pelajari macam2, kan?