December 13, 2014

Festival Lampu 2014 @Putrajaya

Kisah aktiviti malam Sabtu 13/12/2014.

Festival Lampu 2014, Putrajaya.
12-14/12/2014
  
Bawa anak-anak santai malam untuk melihat cahaya lampu
tapi tiada apa yang menarik pun, semuanya biasa-biasa sahaja.
anak-anak pon jadi bosan...dah habis pusing, terus mereka ajak balik

berjalan dalam gelap....muka org pon tak nampak ....
 sebahagian lampu-lampu yang dipamirkan...
lampu-lampu yang dipamirkan...
bila ramai org lampu ini akan terbuka. bila tak ada org lampu akan off sendiri.

aqish sibuk nak cekak rambut yg ada lampu...jenuh cari...nasib jumpa ada org jual
tapi dah tinggal sikit, tak ada choice dah....belilah jugak, nanti meraung pulak anak kecik tu
possing sket....aqish dah dpt cekak rambut.
nak possing gak walaupun gelap.....hikssssssss
 semua muka dah seposen sebab tak best....
balik...

12 comments:

Kakzakie said...

At least bila org cerita dah sampai dan tengok Mieza. Cekak rambut berlampu tu bebudak memang suka:)

sud@is said...

Pesta lampu sempena cuti2 malaysia ya...tak ke membazir karan...hehehe

lia said...

owhhh x menarik sgt yer kak... mujur x p ;)

anajingga said...

macam biasa je kan Mieja, lampu2 memang banyak di putrajaya ni, oklah tu jenjalan makan angin malam :)

Normala Saad said...

Meriah betul..sesuai bawa anak-anak time cuti sekolah ni..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

ruginya..saya tak ingat lerr...ada pesta lampu..

paridah said...

kalau tiada lmpu gelap gelita sekeliling kita ya...

imm said...

posing dalam gelap tu tak tahan hahahahaha

Mama Myja said...

tak berkesempatan nak pergi. Bila lah ada masa nak bawak anak2 nih. hehe

εïзmummyHazaεïз said...

Kak mieja... Serius haza teringin pi putrajaya.. Amat jarang ke sana. Setahun belom tentu terjejak

LYAfrina said...

Nampak suram je.. xde lah.ceria mana.. aritu pom naca kat salah 1 blog bgtau membosankan

hainom OKje said...

Oooo ni jiran sebelah blog MD ni pergi.....tp dia tak ambik gambo byk pun sebab ramai org dan anak dia pun merengek...sudahnya adalah gambo lampu malap haha