December 15, 2014

D'Pulze, Cyberjaya.

Kisah  Ahad 14/12/2014

Ke D'pulze Shopping Centre, Cyberjaya untuk mengambil t-shirt dan nombor untuk larian marathon twincity hujung minggu nanti. dalam email pengambilan t-shirt dan nombor dekat Kelab Komuniti, Tasik Cyberjaya. Tetapi jadi kacau bilau, bila ke sana tiada siapa dekat situ, organiser pon tak ada hantar email mengatakan tempat pendaftaran berubah, berpusing-pusing dekat sana..tanya dekat guard house, rupanya mereka dekat D'pulze.
   
 masuk melalui Tune Hotel, Cyberjaya.

DPulze Shopping Centre, Cyberjaya. Masih banyak shop lot yang belum bukak....tp best jugaklah kat Cyberjaya dah ada shopping complex sendiri, kalau terdesak nak beli barang tak payah pergi jauh-jauh....kalau ada MAC, Sephora lagi best hikssssss....

beratur untuk membuat semakan nama dalam sistem dan juga pengambilan t-shirt dan nombor

 penyerahan t-shirt dan nombor


kisah marathon, nanti akan di cerita bila hari kejadian

singgah adidas cuci mata....bukan main aqish landing... 

dekat bawah ada Jaya Grocer...
senanglah jugak nak cari bahan-bahan dapur.....harga pon reasonable...


3 comments:

hainom OKje said...

Rajinnya masuk marathon awak ni yeh Miza....patutlah badan pun slim cantik jer...

Rasanya okje kena masuk marathonlah.....selpie mysykil sat! Haha

Kakzakie said...

Bagusnya Mieza ikut marathon ye. Kakak rasa sejak dah tak belajar kakak tak pernah lagi join mana-mana tau...

anajingga said...

erm dah ada mall kat cyberjaya ye, kak ana tak sampai lagi sini,setakad putrajaya je selalunya:)