December 26, 2014

Big Bad Wolf @MINES

Aktiviti anak-anak pada petang Ahad 21/12/014
MIECC@ The Mines
Memenuhi permintaan allysha ke BBW

Biar gambar berbicara melihat kerenah mereka bertiga.


BBW hari terakhir hari ini
tengok buku mata mengantuk mcm nak tertutup dah sebab tak cukup rest, pagi bermarathon
petang pulak bawak mereka kesini.....
bawa troli /bakul sorang satu....senang tak payah gaduh-gaduh sesama sendiri
pilih buku mana yang nak ambik ....yg tak best tak perlu beli
biarkan dia membaca dulu

gambar ni buat mama dan papa tergelak tengok perangai balqish, mula-mula aqish dekat tengah lepas tu ali iqbal tukar posisi sebab ali kata dia anak nombor 2, so kena ikut turutan. tapi aqish tak happy dan tak mou tengok camera hehehhehehehehe....apalah adik nie....
baru muka senyum aqish sebab dapat duduk tengah...
depan kaunter tunggu giliran nak bayar buku masing-masing
 
jom kita balik, hujan lebat kat luar sana
sila bawak beg plastik masing-masing

10 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Suka la mereka yer.. =D

Kakzakie said...

Kena apit abang dan kakak mana tak senyum adik kan.. kan..

Buku pilihan pun dah dapat apa lagi:)

Normala Saad said...

Seronok tengok orang2 muda melayan anak-anak cara begini...Anak2 happy ibubapa pun seronok dapat release tension semasa cuti.

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnye kakmieja. Tahun ni sekali lagi melepas nak pi melawat BBW sedih...
(っ﹏-) .。o

anajingga said...

kak ana tahun ni terlepas peluang ke BBW,sibuk dengan urusan anak sulung di Perak,yang adik kecewa sangat tak dapt pi BBW ni huhu :(

Najib Ariyan said...

saya dengar buku teramatlah murah time ni... kena bawak troli giant tu... tak cukup bakul kecik gitu tu

paridah said...

wah memborong buku utk anak2 ya...bagus tu....

Sham said...

Bagus kan kalau dapat pupuk minat mbaca anak2 ni dr kecik2 lg...

CikLily Putih said...

kite pun pi jugak BBW ni.. tapi tak delah memborong banyak pun..

Najib Ariyan said...

Salam

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....