November 4, 2014

Hujung Minggu@ Ali & Bola

masih kisah hujung minggu
aktiviti hari ahad ali iqbal
ali ada perlawanan persahabatan dengan kelab bola dari Cheras
hari sabtu training macam biasa

ok, layan gambar

  Kelab Bola Cyberjaya
   moga mereka menafaatkan ilmu yg di ajar oleh coach setiap kali training sabtu & ahad

hujung minggu cuaca agak mendung & hujan
mereka semua kebosanan duduk dalam rumah
semua ajak berjalan
mama & papa pon malaslah nak berjalan hujan-hujan ni
nak berkebun pon malas sebab tanah basah cuma belek-belek, tengok...tenung jerk pokok-pokok....

21 comments:

Kakcik Nur said...

Sehari dua ini cuaca dah mula panas semula... :)

Zaitun said...

Musim hujan pokok memang subur terutamanya pokok yang berdaun hijau.

In shaa Allah satu hari nanti jadi pemain negara.

Zaitun said...

Musim hujan pokok memang subur terutamanya pokok yang berdaun hijau.

In shaa Allah satu hari nanti jadi pemain negara.

Zaitun said...

Musim hujan pokok memang subur terutamanya pokok yang berdaun hijau.

In shaa Allah satu hari nanti jadi pemain negara.

εïзmummyHazaεïз said...

Musim k.mieja. anak2 haza balik sekolah dekat kul 7pm mmg x kemana2 le. Tggu weekend jek

insan marhaen said...

sayangnya, anak-anak IM lansung tak minat bersukan.

macam ayah depa juga..he..he..

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum & Salam ziarah..

Seronok tengok aktiviti beriadah anak-anak camni.. At least dia tak boring mengadap buku sekolah seharian kann...

Kakak Norihan said...

wah ali main bola ye...good

SSulieana said...

suka tgk budak2 kecik training bola...cute jerk...impian nak hantar my son jugak nnti...hikss

imm said...

salam kenal..singgah blogwalking kat sini :)

musim tengkujuh dah mula agaknya..saya pun tenung je pokok2 pagi2.hihi

paridah said...

main bola dlm hujan jgn dibuat...takut demam pula.

paridah said...

main bola dlm hujan jgn dibuat...takut demam pula.

-iLLa- said...

kak mieja..tu la.skg dia sibuk maen hoki...main bola x reti rsnya..bhahhhha...sekolah pagi ptg pun yer kan kak...

Kakzakie said...

Riadah yg sihat buat anak-anak. Cuma takutnya kalau gerimis yg ada kilat/guruh aje. Biasa coach mereka pun tahu cuaca macam mana yg boleh dan tak boleh jgn bimbang...

JunAina said...

Bagus betul manafaatkan masa cuti anak dengan aktiviti berfaedah. Moga bila besar nanti Ali dapat jadi pemain bolasepak profesional.

NaqHuHiNes said...

riadah untuk anak-anak lebih cergas (Y). Musim tengkujuh dah bermula lagi.

Daddy Ziyyad said...

Saya doakan Ali cemerlang dalam sukan bolasepak..

Mana tau, ada rezeki boleh main utk JDT ...hihihihih

norliza romizi said...

x sbr nak tggu kehadiran anak lelaki. nak jadikan football player gak.

LYAfrina said...

kalo diasah maybe akan dtg leh join harimau malaya.. insyallah.. mana tahu kan

mama 3farhanah said...

Sama la macam kami sekeluarga, balik dari kerja duk dalam rumah sampai esok keluar pergi kerja plak. Hari minggu pun kalau abah diaorang tak kerja, boleh la ajak gi jalan-jalan. Itu yang kalau ada xtvt kat sekolah, saya suruh diaorang join jer..taklah rasa bosan sangat.

Bunda a.k.a KN said...

Gunakan luang dan peluang mengisi aktiviti yang berfaedah dan menyihatkan...

Main dalam hujan tu takut2 ada kilat jer nanti..bahaya pulak.