November 12, 2014

Hari Hijau SKCJ 2014

Aktiviti Sabtu @Ahad 8-9 Nov 2014
Sekitar hari hijau SKCJ 2014
Hiruk pikuk kemeriahan disini
memberi semangat dan sokongan untuk anak-anak

 seawal jam 7.00pagi parents dah mula beratur untuk mendapatkan kupon dan t-shirt hijau.
cuaca agak suram, mujur tak jadi hujan.

beratur untuk mendapatkan t-shirt hijau utk ali iqbal dan allysha

lepak kat kantin dulus sementara acara bermula.

suasana sekitar hari hijau 2014@ sabtu 8/11/2014

sementara menunggu YB sampai....cuaca agak suram...syukur tak jadi hujan....

kawan ali ketika kecil -TARIQ....skrg dah sekolah sama :):)

aqish & kakak batrisya...kawan sekelas bahasa mandarin...

ini antara menjadi peminat kanak-kanak belon-belon gembira.....:)

ini pon...sekali masuk rm5
sekitar gerai-gerai disini
tupperware pon ada
gerai-gerai makanan

18 comments:

Kayu Manis said...

untung bdk skrg... mcm2 hiburan ada... mcm taman tema plk...

nabilah_2908 said...

seronoknya..siap ada pool tu..wahh... :)

salam kenal....first time landing sini.. (^_^)

Amanda Suria said...

Meriah betul..yg paling happy sure anak2 kan..

SYANI said...

Best dan meriah. Sekolah anak saya jangan harap la nak ada acara camni

noorhaidaz eyda said...

seronoknya....

Fiza Rahman said...

Laaaa...anak akk sekolah sini ker? Office saya sebelah tu jer. Symphony Hills project tu ☺

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Meriahnya... buat zumal rasa nak jadi budak2 semula jew :))

anajingga said...

Dulu masa anak2 kak ana sekolah rendah selalu lah pi event2 camni, skrg bila dah menengah ni depa pi sendiri je hehe :)

DzuHata said...

seronok nyerrrrr

nurbijen said...

Yg belon dlm air tu dah lama anak2 minta main...
Balqis dah nampak besar sgt dah..

Najib Ariyan said...

Wah sambutan hari hijau mcm hari terbuka kanak2 kemain meriah lagi ngan taman tema bagai, kelasssss

imm said...

hai kak mieja..imm balik rumah mak.2 hari x berblog hii..harini baru sempat nak mlawat kak mieja balik..heheh

aizamia3 said...

part ada kolam tu yang tak menahan.. jangan kata anak2, mak budak pun teruja nak join.. hehehe..

Kathy R'bain said...

meriahnya kan??

Daddy Ziyyad said...

Meriah sungguh! siap pool :)

mama 3farhanah said...

Macam-macam ada, memang best pun.

LYAfrina said...

waa..meriahnya..mana la budak2 x suka kan..

hainom OKje said...

Barulah kenal Amizaa ....Comey lotey cantik molek rupanya orangnya.... patutlah kuat lari hihi