November 14, 2014

Gelagat Anak bulus

kisah anak bulus malam td
papa baru jerk letak laptop kat bawah
sebab baru habis meeting/telecon dengan office kat europe
sekejapan budak kenit ni dah landing
hehhehehe dah kenyang tu baru lepas makan ayam rebus
mata pon dah kecik

diawang-awangan tu...:)

sebelum dapat makan...kacau kakak aqish dulu....
abg tommy pon sama...melayan sikenit anna & elsa..

5 comments:

hainom OKje said...

Mak aiiii mewahnya anak bulus Amizaa ni... siap makan ikan rebus lagi....Okje bagi frieskies ngan tulang lebih kita jer Amizaa haha

ummiross said...

Salam rindu juga Amiiza,

Ooh ada anak bulus rupanya, comel..!
Ummi pun ada bela kucing, memang suka klu dapat tengok gelagat kucing ni.

TukangKebun said...

Bukan Anak Adam je yang pandai computer sekarang ya, si bulus pun pandai.

LYAfrina said...

alahai..comeysss..
sama mcm kucing lya dulu.. teringat lak.. time kita sibuk nak wak homework..sibuk jugak dia join sekali atas buku. ada sebuku tu sampai koyak habis dia buat main,

mama 3farhanah said...

Sedapnya dia landing atas laptop.