November 6, 2014

Balqish @ Lawatan Sambil Belajar

04 November 2014
Aktiviti sekolah Balqish & rakan-rakannya
lawatan Ke Kilang Coklat Beryl's di Seri Kembangan
dan seterusnya mereka ke Planetarium Negara, Kuala Lumpur.
Lawatan ini anjuran TABIKA KEMAS Daerah Sepang.
Kali ini mereka pergi dua tempat sahaja berbanding tahun lepas banyak tempat yg mereka lawati

Layan gambar anak-anak kecil, kiriman dari Cikgu Ida.



26 comments:

Kakzakie said...

Boleh tahan anak dara ni. Tengoklah pandai dah berkawan dan tahu berdikari kan.. seronok betullah tu masing-masing dgn cikgu mereka.

babYpose said...

pengalaman awal lawatan bersama kawan-kawan, tempat2 menarik kilang buat coklat, aunty tak prrnah pi lagi :)

imm said...

advance budak zaman sekarang..tadika pun dah pegi lawatan smbil belaja tanpa parents..saya dulu 5 tahun ralit dok nangis lagi..mak kna tunggu depan pintu kelas hihihi

Ayu Jafri said...

wahhh...choclate..nyum2...seronoknye budak2 zaman skrg,kecik lg dah bleh ikut trip mcm2.beruntung.

Kakak Norihan said...

seronoklh ye...

εïзmummyHazaεïз said...

Seronok balqis ye.. Dapat ikot rombongan..
Tahun ni macam xbanyak tempat taska anak2 haza pi. Awal tahun hari tu pi kidzania je. Tahun2 irfan ade jugak.ke zoo

Nurul Afifah said...

seronoknyaa..walaupun dah besar gini still rasa jeles tengok lawatan budak-budak sekolah..lawatan macam ni lagi bermanfaat sebenarnya..keluar ngan kawan-kawan susah nak cari yang jenis nak cuba benda baru ni.. ajak shopping dgn movie je laju nya..

jemputla join segmen pertama kami : http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-afifahaddnan.html#

anajingga said...

amboi, seronoknya Balqis jenjalan dengan kwn2 ye... kat kilang coklat tu banyak ke nyoping hehe :)

Abang Bear said...

Kilang coklatttt?? best nya... harus lah dapat rasa coklat raw kan?

Zaitun said...

Tentu Balqish seronok pergi kilang coklat tu. Macam2 perasa dan bentuk ada.Kak zai pernah pergi kat situ.

Sajirah Azlan said...

Lama tak tengok Balqish..sekolah tabika kemas ye kak mieja?

Bunda a.k.a KN said...

Amboi! nampak sangat keterujaan nya anak2 ni dapat berjalan buat lawatan sambil belajar dengan kawan2....

Pengalaman alam pra sekolah yang pasti menjadi memori manis..

Salam dari bunda, terima kasih sudi follow bunda...

lia ummiirfan said...

seronoknya Balqis dapat gi lawatan sambil belajar.. siap posing dengan kawan-kawan ekk.. hihi..

SSulieana said...

kilang Beryls tu mmg selalu kan budak2 buat lawatan...coklat dia pun not bad gak rasanya...balqis dh big girl lah...

paridah said...

musim cuti sekolah dh mkn hampir tentu dh rancng percutian anak2 kan...ati2 jaga diri n anak2

Myra Jay said...

Wah wah wahhh..
Seronok je tengok budak2 ni ha :D

LadyBird said...

Seronoknye berjln2.. :)

shalimar yusof said...

budk2 seronok la dpt jejaln...jln ramai2 plk...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, kilang colat yer... Budak2 sure suka coklat2 nie ^_^

ct N honey said...

klu belajar dengan kemas ni mmg tiap2 tahun ada lawatan...

mama 3farhanah said...

seronoknya dapat jalan-jalan dengan kengkawan dan cikgu.

@na said...

best best aqish dpt jln2 dgn kekawan...mesti seronok tu...comeiiii

mizzleenaothman said...

Salam perkenalan.Wah dah sampai dah kat kilang beryls tu bestkan .i suka makan gak choc jenama tu.Jeles i hehe..jemput datang blog i yer semoga terjalin ukhwah

hainom OKje said...

Sure seronok Balqish dapat gather gather mgan kengkawan....sure banyak yg depa sembangkan tu .....mcm kita jumpa kawan hihi

nurbijen said...

Dua tempat pun dah nampak mereka happy... Byk tak balqish bawa balik coklat utk mama?

LYAfrina said...

nampak sgt teruja dia explore