November 15, 2014

Allysha@ Legoland

Hari Khamis 13/11/2014
allysha dan kawan-kawan untuk darjah 6 (Sek Keb Cyberjaya)
ke Legoland

Layan gambar dari Allysha.
Biar gambar berbicara :)
dalam gelap...:) seawal jam 4.30pagi anak-anak ini dah berkumpul. nasib rumah dekat dengan sekolah keluar dalam 5pagi. Bas sampai lewat dalam 5.30pagi.



yang mana satu allysha @ tali kasut kaler pink...








19 comments:

Sham said...

Salam pkenalan mama...

Rindu la tu...hee3...i folow mama...

εïзmummyHazaεïз said...

Best la... Zaman sekolah dulu paling jauh Tanjung Malim kot, hahahah

Fyda Adim said...

wah bestnya pi legoland...teringin nak bawak anak-anak pi sana kak miza tapi belum berkesempatan...:D

nurbijen said...

seronok allysha pegi legoland dgn kawan2....

Kayu Manis said...

wah mesti best jln dgn gang ni..
yg mna satu alisyanya..

Nazlee Ismail PCL said...

salam.singgah blog Amizaa instagram

p/s.. pcl blm sampai lg la Legoland, kesian kan.

Junaida Watie said...

Bestnya dapat pergi sini...inshAllah akan pergi juga :)

SSulieana said...

teringat dulu kecik2 seronoknya dapat pergi lawatan...excited smpai x boleh tidur...syoknya pergi legoland...tp dulu2 lawatan je mesti pergi muzium atau zoo kan...hehehe

akish ali said...

laaa...allysha ke yg dtg legoland itu hari??

kite ade nmpk bebudak skolah pakai baju ni kak...dok menunggu legoland bukak

=)

babYpose said...

pasti enjoy Allysha dengan kawan-kawan ke legoland, bestnya naik perahu ek..aunty tak pernah pi :)

TukangKebun said...

Bilalah dapat ke LEGOLAND hehehe...

Ayu Jafri said...

mak aih seronoknya budak2 ni ke sana..sy dan family belum ada rezeki lagi sampai ke sana..hehe

LYAfrina said...

cantiknya kat situ
bestnyer dapat kesini.. ni salah 1 tempat impian asya .. tapi tiket mahal sgt kan

Zaitun said...

Kalau budak2 memang seronok ke sana. Banyak permainan yang terdapat di Legoland.

Najib Ariyan said...

lom ada hajat nak ke sini... nanti kalau ada time dan rezeki akan ke sini jugak cuma apa yg ada kat sana tak serasi ngan jiwa dah...

happy je nampak bebudak kat sana kan?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

wow macam best je...bila ler dpt jejak kaki kat sini..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Bestnya jenjalan ke Legoland.. tgh dok plan nak bawak anak jugak ke sini.. =D

rokiah Abdul hamid said...

bestnya..darjah 6 pun sekolah boleh bawa...tak perlu mak ayah ikut..tapi kalau mak ayah bawa sendiri lagi best

mama 3farhanah said...

Seronoknya dapat pergi sana.
Anak-anak la yang paling seronok.