October 17, 2014

T.E.R.A.P.I



kadangkala duduk senyap ...
kalau dapat telek online cik habib /pandora /hb/kasut etc
jadi terapi mata...

kalau sipandora/habib
belek-belek sampai lunyai
pastu tanda mana yg suka
esok tak ada keje...belek lagi.....tenung lagi
lepas tu tanda lagi mana yg suka
yg semalam yg dah tanda tak jadilah
tanda yang baru pulak

biasanya weekendlah jadi habit macam nie
bila mlm ada masa sikit utk diri sendiri

anak-anak semua buat aktiviti masing-masing

sapa ada hobi sama, sila angkat tangan?
bloggers lain ada perangai sama macam nie tak?

macam pelik macam kelakar pulak
tapi itulah perangainya....


Happy weekend!






21 comments:

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html asalamualikum..salam kenal blog

ct N honey said...

kalau ct suka google imej barangan handmade...dari pagi sampai petang pun sanggup ddk depan ltop cuci mata tengok...

TukangKebun said...

Tiba-tiba teringat lagu perenggan arwah Michael Jackson,

You're not alone, I'm here with you...

TukangKebun said...

Tiba-tiba teringat lagu arwah Michael jackson,

You're not alone, I'm here with you...

hehehe...

Nastyna said...

elok jugak hobi macam ni sebab beöek jer, dah puas hati kan, jimat masa, tenaga dan poket. I suka jugak belek2 semua ni, sampai berpinau pinau la mata hahahaha.

monalita mansor said...

cakkk...hobi akak belek buku je. belek...tinggal. esok dah lupa kena la rewind

LYAfrina said...

Dlm duk belek2 nanti mesri ade y tertarik.. yela.. klo ade rezeki lbh blh rembat.. klo x cuci2 mata je la.. pom ok kan.. terapi. Hehe

Min Aina Ila Aina said...

Ohh..saya kalau buat macam tu jadi stres pulak sebab dapat tengok je tak dapat beli.hehe

insan marhaen said...

hobi manusia ni pelbagai ikut tahap kehidupannya.

yang ada duit bolehlah berangan yang mahal. yang kurang mungkin hobinya yang tak perlu modal.

hobi IM manulis, dengar lagu, riadah dan buat kerja-kerja amal.

hainom OKje said...

Namanya pun pompuan ye Amiza.....okje tak pulak..... Kurang suka tengok pulak benda online gitu....kecuali nak beli, mungkinlah kot....Kalau window shopping suka tgk part baju hihi

suka suka said...

Akak pun kadang2 belek gak..

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnye kak mieja... Hahhaa zah dah gile cik dora. Parah beg duit

dilazfamily said...

Dilla suka gak ngan Pandora ni. Tapi harga yer emmmm. Selalu suka window shopping je.hehehehe

sud@is said...

ehh seroonokk belek2 yang nii, lagi sonok belek ja ada org bayar

@na said...

memang kelakar la miza...u r not alone! kita serupa....hehehe

Dilla Jalil said...

memamg terapi....hehehee

anajingga said...

dolu2 ada gak camtu mieja, laa ni dak dah, duk layan blog je hehe..:)

Manan Qayyim said...


Jom sertai Segmen saya ini : Segmen - 4 Power Bank Original untuk dimenangi

Kakak Norihan said...

hobi knor msk dn membaca jer...

Myra Jay said...

Hehheee, stended, gitula kita ni pompuan kan..
Lepas tu belinya tak, kelebek je lebih :)

fazianbatrisyia said...

Sy malas nak belek. kalau x dpt tension. termimpi2 karang...:)