October 31, 2014

T.E.R.A.P.I @ Aerobic

Cerita petang semalam
T.E.R.A.P.I untuk diri sendiri
Setiap hari Khamis aktiviti bersenam 

Setiap kali nak pergi jogging, nak berkebun mesti pakai lotion ini. Best sebab meresap terus dekat perut......tapi AWAS, jangan pakai waktu malam, harus mengitai kepanasan...silap-silap pakcik hubby pon turut sama kepanasan :)

Dalam banyak-banyak lotion panas.. ....lotion dari susuk dara nie paling kow-kow panasnya....sama panas seperti lotion Dollah Cantik suatu ketika dulu. Kalau lotion mustajab tu anak-anak lenguh kaki suka sapu@letak tak rasa apa....kalau lotion susuk dara ni mereka pon tak mau sebab terlalu panas...

dah nak start....sempat lagi tu ambik gambo
sebelum balik...selfie sket ....hiksssss....

10 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Comelnye kak mieja.. Dah lama haza x aerobik. Bertahun2 lamanye. xpernah lagi try lotion susuk dara tu

Kuazue Mohd said...

oohh panas ker lotion nih.. nak cari la.. boleh buh kat kaki yg berdenyut sakit lenguh nie..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Boleh untuk bakar lemak gak ke?

NaqHuHiNes said...

Mieja, jangan mengelupas kulit udah huhu ... kalo ok nak cari gak le hihi :D

nadia rashid said...

Boleh la nk try lotion panas ni :D

Aina said...

hai mieja,,, akk nak cubalah lotion nii, aerobik dah 15 tahun tak pernah buat,, hahaha.

LYAfrina said...

bgusnya join senamrobik ni..

TukangKebun said...

Bersukan apa tu?

hainom OKje said...

Jenuh compare gambo dgn profile nak tgk siapakang gerangannya Amiza ni..Awak yg kanan sekalikan .....

Dulu rajin gak pakai mustajab tu....la ni lama tak beli dah

mama 3farhanah said...

Tak sesuai untuk saya sebab baby duk melekat hisapa susu badan lagi. Kang dia yang mengelitik panas...;-)