September 16, 2014

Cuti Sekolah@ Tiada Plan Untuk Holiday

Minggu ini, cuti sekolah satu minggu bermula
sebenarnya pada awalnya mama tak tau pon ada cuti sekolah satu minggu dalam bulan 9 ini
ya allah, punyalah teruk kan....
fikiran sebelum ini memang fokus dekat Allysha & UPSR
langsung tak ambik kisah perkara lain
bunyi macam kiasu....tapi bukanlah sampai macam itu
mungkin sebab terlalu ambik kisah dekat Allysha

tak ada plan nak pergi holiday
memandangkan Allysha ada kelas tambahan utk sekolah agama
setiap hari pada minggu ini
Beliau akan menduduki PSRA pada minggu depan 22/9/2014 - 27/9/2014


so, ali dan aqish enjoy duduk rumah bersama tok tom
tengok kartun
main dengan anak-anak bulus
main bola dengan rakan-rakan setaman
naik basikal ronda setaman



rindu sangat dekat anak bulus nie
abu kakak, now mereka adik beradik tinggal dengan nenek dekat kampung..
mood rindu 'kampung' jugak sebab tak boleh balik
mood rindu nak makan mee bandung muo
mood rindu nak makan asam pedas ikan mayong
mood rindu nak jeguk kebun yg dah semak samun & hutan
mood rindu nak jenguk pantai belakang rumah

7 comments:

mardiana said...

kampung adalah tempat paling bessstttt!
^^

mardiana said...

blog kakak susah nak komen. huhuhu.

mardiana said...

kampung tempat paling best! ^^

Fiza Rahman said...

Tak per. Cuti skolah panjang nnt bley jalan2 ☺

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

habis cuti sekolah baru bawak anak jenjalan

Seharum Doa Bonda said...

Seharum Doa Bonda datang bertamu hehe ... seronok baca kisah anak-anak.

naza tupperware said...

Naza gi holiday ke Perlis.Naik kematu montot dari Melaka Ke Perlis.Memborong ke Padang Besar n Wang Kelian