September 26, 2014

Allysha & Nota Kecil

sedang leka hendak melekatkan satu notis penting dekat white board
tiba-tiba terpandang nota kecil ini
ehhhh.....sekali dah baca.... spontan teringat dekat allysha

ooooo dialah nie yg lekat dekat whiteboard opis mama :)
minggu nie lepas balik dari sekolah agama, allysha akan terus ke opis mama
so macam-macamlah yg dia tulis

tulisannya....luahan ringkas...yg dilekatkan dekat white board mama
kesian anak-anak batch 2002


kalau ada blogger @ ibu-ibu yang anak-anak dari batch 2002
mari share cerita mereka yg sedang ke alam remaja
sudi-sudi add mama ya :)

5 comments:

LYAfrina said...

kesian kat allysha n kawan2..
bru nak enjoy lps puas bhempas pulas study.. moga allysha dilapangkan dada utk mjwb semula exam upsr ni..

Fyda Adim said...

kesian pd yang kena repeat..mesti semangat pun dah lain..

εïзmummyHazaεïз said...

Kesian anak2 UPSR tahun ni.. Tumpang simpati..

Kufazriesyah Norhashimshah said...

mmg sakit hati kan sebab tibe2 je kena tukar plan.. ingatkan dah merdeka, tak pasal2 kena repeat...

mohon tumpang:

Ye.. seperti yang dijanjikan, saya telah post Segmen pertama saya di blog dan harap anda semua dapat join.
Harus lekas kerana segmen ini menawarkan Hadiah sehingga RM100 cash bagi pemenang.. Cepat2!


terima kasih di atas sokongan anda semua blogger!

http://www.kufazuke.com/2014/09/segmen-kufazuke-show-ini-adalah-aku.html

Siti Munira said...

anak saya pun batch 2002.bulan mac.
terpaksa juga repeatkan. kesian kat anak-anak yang terpaksa berhempas pulas sekali lagi.mungkin ada hikmahnya...