September 27, 2014

Allysha @ Kelas Tambahan Percuma

Hari Rabu dapat sms dari pusat tuisyen
mereka akan mengadakan kelas tambahan percuma pada malam Khamis dan Jumaat
sempena re-sit (UPSR)
kalau ikutkan dah habis dah tanggungjawab pusat tuisyen dan guru-guru mengajar sebelum UPSR. Dan seminggu sebelum UPSR pusat tuisyen extend kelas selama 1 minggu percuma utk setiap hari.

Esok SKCJ juga Mengadakan kelas tambahan.
sebelum masuk kelas, wajiblah beli air kegemarannya. Budak-budak suka sangat coolblog nie...

kalau tak beli air kat cool blog, mesti kena pow kat chatime...apa yg best pon tak tau....


9 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Bagus pusat tuisyen tu... Good luck allysha..

monalita mansor said...

ntah, saya pun tak suka coolblog ni. tapi mungkin sbb trend skarang. budak2 suka.

anajingga said...

best of luck, gunakan peluang kedua ni sebaik mungkin,mungkin ada hikmah disebalik re-sit paper ni ..:)

Nur Misnan said...

hai... terima kasih drop by di kongsibersamanora..

saya pun cuka cool blog.. sesekali pekena sedap..

TukangKebun said...

Selalu lalu kedai air tu. Tapi belum kesempatan nak rasa lagi.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Ambik upah dulu.. baru semangat nk belajar..hehehe

Kakzakie said...

Kakak kesian dgn anak-anak yg kena repeat exam UPSR ni. Moga Allysya dpt bertenang dan sabar dgn ujian ini. Auntie percaya Elly boleh cemerlang..

LYAfrina said...

alhamdulillah..prihatin pusat tuisyen ni..
arini ambik upsr kan..moga dilapang kan dada allysha utk jawab exam,..amin

Anonymous said...

Allysha, all the best! Auntie doakan awk dpt 5A! :)