September 29, 2014

Ali Iqbal@ 8 tahun

26-09-2014, Birthday Ali Iqbal yang ke-8 tahun
Memandangkan hari Jumaat semua bussy
malam pun bussy hantar allysha pergi kelas
papa juga tak ada kat rumah, work (europe time)
hari sabtu pun bussy jugak dengan aktiviti kriket, training bola dan kelas tambahan
maka kita calebrate birthday ali iqbal pada hari ahad.
hadiah basikal dah dapat
kek tak potong lagi, minggu nie kita potong kek pulak
bo-boy tak kisah pun kan....kalau anak gegirl mau dah merajuk tak potong kek :)


birthday boy - ali iqbal - 8 tahun
kakak ichaa & aqish
aqish, papa & ali
  amboi aqish bukan main lagikan...dah nak balik pakai lipstick...tak tgk mirror pon :)
mama & ali iqbal -suka buat gigi arnab :)

13 comments:

nurbijen said...

happy belated birthday to Ali...
Betul lah, anak lelaki tak kisah sgt pasal birthday...

monalita mansor said...

happy belated birthday Iqbal....boleh auntie tumpang basikal baru pergi kedai...

suka suka said...

assalam.. baru sempat jengah blog ni.. terima kasih follow blog akak yang tak seberapa tu..

LYAfrina said...

sukalah dia dpt beskal baru,..
happy belated birth dear aqil
moga membesar bagaikan juara n bjaya dunia akhirat..amin

Kakzakie said...

Happy birthday Ali
Mama/papa busy tak apa potong kek kemudian janji hadiah basikalnya dpt kan..:)

Ayu Jafri said...

kalau anak pompuan takde cake, mau meraungg...hihi...sanah helwah Ali Iqbal.

Fiza Rahman said...

Happy belated birthday Ali Iqbal. Smoga membesar sebagai anak yg soleh.

Kak...baru lah nampak muka pn punya blog. Cantik ☺☺

paridah said...

salam pagi happy birthday iqbal moga kelak mnjadi anak soleh..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy 8th Birthday Iqbal.. semoga menjadi anak yg membanggakan ibubapa yer sayang..=D

fazianbatrisyia said...

dah besar dah ali....
maknya cute mcm dulu jugak...
teringin nak jumpa kak mieja...sembang2

AMIIZAA said...

TQ aunties:)

Suka suka: tq juga kak:)

Ayu: ya betul...hehehhe :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Bestkan sambut birthday dengan family... Kekadang zumal jeles dengan kawan2 yang buat majlis sedangkan zumal tak pernah... *ayat sedih* Dah tua gini dah tak kisah... Happy belated birthday to Ali yer ^_^

AMIIZAA said...

Fazian: lama kenal yan, anak-anak pon dah sekolahkan...:) kalau terjumpa kak mieja dekat mana-mana tegurlah ya...

Zumal: tq uncle:)
Kalau kak mieja pon jenis tak kisah sgt nak calebrate...hiksss...