June 7, 2012

Bussyy....

sejak beberapa bulan nie bussy sangat-sangat
sampaikan blog terbiar begitu saja

Lama sangat tak masuk ke blog
nak menjengah kawan-kawan blog apatah lagi
pada yg msg bertanya, minta maaf sangat-sangat
sebab tidak berjawab
ketiadaan masa

nak post kat sini pon sampai tak pandai sudah
semua berwajah baru

cuti sekolah semakin melabuhkan tirai
anak-anak enjoy bercuti
mama tak sempat nak update kegembiraan kamu.
dari sehari ke sehari nak update
pon tak ter update

semalam percubaan aqish berjauhan dgn mama
tido tanpa mama + menyusu
aqish balik ke kedah tanpa mama
ptg nie baru mama fly ke sana


nampaknya adik berjaya tak menyusu selama 24jam
congrats aqish :)






6 comments:

Yaati Nor said...

aqish dah 3 thn kan 26/5 ari tu..zahra pon..zahra bakal kakak aqish bila nak jadi kakak?hihii

lia said...

aqish ok... mama ok ker aqish x nyusu? he3

εïз mummyHaza εïз said...

bz nyer kmieeejjjaaaaa.... rinduuuuu... haza dah bersalin :)

εïз mummyHaza εïз said...

bz nyer kmieeejjjaaaaa.... rinduuuuu... haza dah bersalin :)

εïз mummyHaza εïз said...

bz nyer kmieeejjjaaaaa.... rinduuuuu... haza dah bersalin :)

fazian.batrisyia said...

rindu kat kak meija...lama tunggu cerita akak. Bby Najla sy pun dah besar...