March 20, 2012

Kembali KeRutin Sekolah

yeah kembali semula ke rutin sekolah

cuti sekolah dah berakhir
cuti pendek dipenuhi dgn exam
susah nak plan kemana-mana

lega jugak segala exam & grading juga dah berakhir masa cuti sekolah hari tu.
masa allysha grading taekwando green (1) ke green 2
kagum dgn satu family nie
mak ayah anak-anak semua join taekwando

Grp Satu Family: Grading Belt putih ke Yellow 1
 Allysha + Theory Exam Piano.


tak sah kalaou masa cuti tak bawak mereka berjalan-jalan
kesiannn kan....ini ajalah masa utk mereka freedom + happy

balik kampung juga dah boleh buat mereka happy
jumpa atuk+nenek
jumpa kucing-kucing atuk yg banyak tu:)

Kali nie kita pergi ke Kota Tinggi
Bawak atok&nenek pergi kenduri
Pergi desaru, terlalu hambar tempat tu...tk sesuai utk mereka yg nak bercuti kesini
Allysha nak prg Muzium Nelayan tapi tak jumpa kat mana tempat tu
kita balik & terus ke JPO.

 tempat nie semakin suram, tak sesuai utk percutian family.

Biasa jerk JPO nie, masa nie ada end of season sale...secara personally, kalau nak beli handbag better beli dekat US or Europe, lagi murah & berbaloi-baloi compare beli kat JPO masih agak mahal or beli kat butik ada byk pilihan & new arrival.. Perfumes/lipstik ok boleh beli...ada yg murah, ada yg lebih kurang dekat kaunter harganya cuma murah sket dlm 30% dari kaunter.Nike: juga kureng, tshirt lama, bukan new arrival.

kesukaan.....manis-manis aqish...


last: mama punya...:)


2 comments:

~CanaryGalapagos~ said...

Akak kota tinggi tu hometown saya ihiksss..saya yg ore kota tinggi ni pun payah nak jejak desaru tu. Tak best langsung. Klu tau akak nak pergi saya info awal2. .. Muzium nelayan pun x berapa menarik...bgs juga akak x jumpa.

εïз mummyHaza εïз said...

x sempat nak singgah kat situ masa ke s'pore hari tu... rindu ngan blog kmiejaaa