October 10, 2011

Buku

Hari Sabtu seperti yang dijanjikan dengan allysha
pergi ke jualan buku
Dekat dengan rumah so bolehlah pergi cepat-cepat
boleh balik cepat

sebab mengejar masa  allysha nak exam 2 minggu lagi
masih banyak kena buat revision
otak dah berkarat
banyak kena gilap semula ....

Q panjang...nasib tak lama......dah boleh masuk....

adik kecik yang sibuk jugak..sementara tunggu papa pilih buku....lepakkk dulus
Allysha punya.....tapi buku-buku nie dikuarantine buat masa ini, tk boleh baca sampai habis exam...dah free dari exam boleh baca....skrg tumpuan ke exam dulus....
Allysha sudah rambang mata....
Sementara tunggu giliran nak bayar.....lepak dulussss

14 comments:

ajumohit said...

bagusnya bawak anak2 ke pesta buku ni kak, anak dara akak tu comel sgt!!!

N i e Z a said...

bestnye tgk buku byk2 cam tu..

fazian.batrisyia said...

boleh baca lepas exam nanti....Harap dapat bertenag jgn dok ingatkan buku beli kat pesta ni..kena ingat buku sekolah dulu..good luck ichaa..

lia said...

best nyer shoping buku....

~ iza ~ said...

khusyuknya balqish..berkerut muka baca buku..hehe..bagus la kak, ajar diaorg sukakan buku..nanti haziq pun nak kena ajar camni jugak la..

Yaati Nor said...

kat maepskan kak.saya dah agak dah ada.sebb mcm nampak banner dia.tp was2..best2 ke?umah akak kat mn?

nur said...

I wish to go there too... tapi apakan daya... huhuhu

Sue said...

bestnye shopping buku. seronok tgk buku yg allysha beli, sume english story kan? kekecik dulu tak penah pun beli english story book sebab tak pandai n tak paham english. da masuk sekola menengah baru paham tu pun tak beli, pinjam kat library je. hehehe... hope turn anak2 nanti, bole belikan dorang english book seawal sekolah rendah, mcm allysha...

Amiizaa2001 said...

AJU: aaahhh dia suka pergi tempat2 yang ada buku....pantang jumpa kedai buku...

Nieza: ada banyak buku2 children, baby, pergilah...murah2 semurah rm3 :)

YAN: tulah akak risau kepala dia ingat buku cerita jerk hehhehe..tp petang tu akak bawak jugak pergi kedai buku, beli buku latihan bg dia ada semangat nak exam...


LIA: bawak boboy pergi kesana, mesti dia suka:)

IZA: byk buku kanak-kanak yg seusia haziq...best..kalaou ada masa pergilah:):)


YATI:Aaaah kat maeps, rumah akak dekat equine park....belakang alice smith school?

NUR: next time :):):)


SUE: aaahhh semua english story...terap mereka dari usia awal...kita tak paksa, tp biar minat itu datang sendiri kedlm diri mereka....mama+papa kena sediakan ongkosnya...hehehehhe

mirah said...

best kan kak. Mirah pg sampai 2x. Hihi.. oh tak terjumpa pula kita hari sabtu tu ya. Byk juga buku murah2 dan menarik kan. Kamipun kuarantin kan dulu some books. Take turn baca, kalau tidak, mahu bersepah je lebih.

Rozy said...

akka mija,

rozy jeles tau tgk org update fb beli buku kat bbw..jeles yg amat..

tapi rozy dah order buku kat member tolong belikan kat situ..hehehhe

Shahayu said...

alo lo lo..tomeinyer si balqish tu... kusyuk sangat tu...tak pandang kiri kanan dah..... geram lak tengok.... muah..

Alya=Asniza +Mayudi said...

ee bestnyer ,, kat mana nih?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mak aiii nak bayar pun ramai juga...tapi berbaloi kan?